18 May, 2012

SEGMEN : Sesi Bertaaruf Bersama Blogger

Filled under:

Asalamualaikum, semoga anda semua sihat sokmo. macam mana, dah join contest forum.caricyber? siapa-siapa yang belum join rugi la sebab hadiah lumayan menanti anda. tempat pertama Rm300, kedua Rm200, ketiga RM100 dan Web Hosting dan Domain percuma untuk entry terbaik.; baru berapa orang ja join, cuma buat entry macam ni je Contest Blogger & Forum CariCyber.

Di kesempatan ruang dan waktu ni aku nak jemput anda semua join segmen yang akan berlangsung selama seminggu. Segmen yang diberi nama " SEGMEN : Sesi Bertaaruf Bersama Blogger".

Miho & Merah

Pengenalan : Taaruf kalau di ertikan dalam bahasa malaysia nya ialah 'Perkenalan'. tujuan segmen ini di adakan ialah untuk berkenalan sesama blogger. Diharap semua blogger baru dan lama dapat beri kerjasama. ^^

Syarat :

Banner untuk Segmen ini tidak di tetapkan. Bebas nak buat sendiri atau tidak, terpulang kepada anda. tak nak letak tak apa, nak letak pun tak apa.

Buat satu entry yang bertajuk "Segmen : Sesi Bertaaruf Bersama Blogger"

Didalam entry tersebut tuliskan :



  • Sedikit pendahuluan (anda boleh copy paste entry ini)
  • Nama Anda
  • Nama Blog
  • Url Blog
  • Sedikit Ringkasan mengenai diri anda sebagai seorang blogger (bebas ikut suka hati anda).
  • Tarikh Tamat : 25/5/2012 Dilanjutkan pada 31/5/2012 (Khamis Minggu Depan)
  • Ajak Rakan Rakan Blog ada Join sekaki

Hantarkan Url Entry anda di ruangan komen di bawah ni. Jangan Di FIBOX.! 

itu sahaja, senang dan mudah kan, macam makan kacang buncis. di akhir minggu ni aku akan buat entry khas untuk segmen ini dan boleh la kita sama sama bertaaruf dan mengenali sesama blogger yang lain. Kejasama dari anda amatlah di hargai. Ukuwah Fillah ^^




5 Comments:

ikaa said...

Merahhhhhh sapa2 pun leyy joinn kaaa?? nk join gak naa ?

ikaa said...

dhhhhhhhhh joinn

http://bakul2011.blogspot.com/2012/05/segmen-sesi-bertaaruf-bersama-blogger.html

ema_like you said...

sye join tawww..... ^^. tq...


http://syesukepoohhhh.blogspot.com/2012/05/segmen-sesi-bertaaruf-bersama-blogger.html

arOlina said...

nnt try buat..nak cuba nsb jgk.hiihihi.. tp esok la skrg line xbgs sgt

MiSz AzUmI said...

umi joinnnnnnnnnn
hehe..sori lambat :D

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/05/segmen-sesi-bertaaruf-bersama-blogger.html