Skip to main content

iPhone 5 Gadget Impian

iPhone 5, gadget, impian
iPhone 5 gadget impian

Sebenarnya ini adalah adalah satu perkongsian menarik daripada Denaihati.com untuk mengetahui lebih lanjut mengenai iPhone 5 Gadjet Impian, boleh la layari laman sesawang beliau.

Kenapa Saya Minat IPhone 5

1.Bergambar dengan IPhone 5

Sebenarnya aku ni suka juga tangkap gambar. Tapi aku tak ada kamera. nak beli DSLR aku rasa kena selesaikan dulu PTPTN tu kan. hehe. Jadi selama ni aku bergambar dengan menggunakan kamera makcik aku ja. Jadi adalah baik aku tak lepas kan peluang dapatkan IPhone 5 ini. Lagipun, aku baca review tentang IPhone 5 semuanya mengatakan kualiti kamera IPhone 5 adalah terbaik.



2. Berblogging dengan IPhone 5

Teknologi zaman sekarang dah semakin canggih. begitu juga dengan perkembangan gadjet. Jadi kali ini aku taknak lepaskan peluang untuk berblogging dengan IPhone 5. Muat naik gambar dan menulis entri di dalam dengan hanya menggunakan IPhone 5 tidak kira dimana saja kita berada.



3. Bermain 'Game' dengan IPhone 5

Dengan adanya IPhone 5 ini nanti, boleh la aku main game. Need For Speed ke FIFA ke PES ke.. baru best. tak payah lagi nak mengadap komputer. ..Denaihati main game apa dengan IPhone 5?



Rasanya tu saja alasan mengapa aku minat sangat iPhone 5, semoga pihak DENAIHATI.COM terima penyertaan aku walaupun alasannya yang agak 'kartun'. ^^

Comments

Popular posts from this blog

Kitab Injil yang Sebenar di temui

Sebuah Kitab Injil yang mengandungi ramalan bahawa Nabi Muhammad saw bakal muncul di akhir zaman telah mencetuskan minat daripada Vatican, pusat keagamaan bagi Kristian bermazhab Katholik. Pope Benedict XVI sendiri teruja untuk melihat isi kandungan Injil yang dikenali ‘Gospel of Barnabas’ itu. Injil yang bertinta emas dan keseluruhan menggunakan bahasa ibunda Nabi Isa as, bahasa Aramaic dianggarkan berusia lebih daripada

Gambar Permainan Anak Gadis di Rusia

Anak anak gadis di rusia telah menemui permainan baru untuk memenuhi masa lapang mereka. Permainan ini menguji kelajuan nafsu adrenalin yang mengalir dalam tubuh mereka yang putih melepak tu.


Aku harap gadis gadis kat malaysia ni masih ada lagi benda untuk bermain. Buat benda benda yang berfaedah contohnya berblog ke..jangan di tiru pulak bebudak rusia ni. Sayang betul kalau muka lawa macam awek kat atas tu tapi cacat atau mati muda disebabkan main benda ini. Jom lihat apa yang gadis gadis rusia ni main.











Tips Blogging - Menulis entry / post dengan berkesan

Asalamulaikum, sihat? kalau sihat alhamdulilah..kalau sakit pun alhamdulilah. Kan Sakit itu nikmat, Sihat tu Mahal..hari ni aku nak kongsikan, tips dalam penulisan blog. aku bukan nya teror sangat dalam bidang-bidang tips-tips nih, tapi apa salahnya kalau kita nak berkongsi ilmu kan. sama-sama kita belajar. cekidaut..(ala ala iklan lisa suriani)