18 February, 2013

Semakan Keputusan SPM 2012 Online SMS

semakan keputusan spm 2012 online

Keputusan spm 2013  boleh disemak mulai 20.3.2013 pukul 10 pagi di sekolah masing masing. 

Calon SPM 2012 juga boleh menyemak keputusan spm 2012 secara SMS atau Online dengan berpandukan rujukan berikut :

Semakan SPM 2012 melalui online:
  • Pergi ke laman web SAPS saps.moe.gov.my
  • Klik butang Semakan Ibu Bapa yang berwarna Merah.
  • Masukkan No. Kad Pengenalan atau Sijil Surat beranak dan pilih sama ada Sekolah Rendah atau Sekolah Menengah dan seterusnya klik butang Semak Laporan.

Semakan Keputusan SPM 2012 melalui SMS:
  • Taip SPM [No KP] [No Angka Giliran] dan hantar ke 15888
  • Contoh format penghantara: SPM 951229085468 ABC123456 SMS ke 15888
semakan online spm, spm2013

Sumber Maklumat keputusan spm online 2013 : Brader Ikmal dan SP.

Posted By Kemal Merah7:40:00 PM

Menangi 2 Tiket Filem Hanis Zalikha !!

Utusan daripada penyamun Boni Kacak menjemput semua anak anak kariah blogger malaysia untuk sama-sama menyertai satu contest anjuran Penyamun Inc.

Umum semua mengetahui bahawa Boni Kacak adalah sebahagian daripada kumpulan Penyamun Inc. Beliau telah turut sama mengedikkan diri  dalam video video Penyamun.

Contest yang di anjurkan oleh Penyamun Inc ini adalah sangat mudah dan senang. Anda hanyalah perlu buat slogan yang paling menarik dan memikat jiwa.


Hadiah menarik akan diberikan untuk pemenang yang telah menambat hati juri. Hadiah berupa 2 Tiket Wayang Gangster Celop yang menampilkan blogger popular lagi seksi Hanis Zulaikha. Cepat dan Jangan Lepas kan Peluang!

Untuk mengetahui terma dan syarat. rujuk sini Penyamun Inc Contest.

Sekian. Iklan Ini Ditaja Oleh Taukey Minyak Kuat

Posted By Kemal Merah2:37:00 AM

17 February, 2013

Video amah lambung dan campak bayi

video amah lambung campak bayi

AMARAN :

Kami tidak akan bertanggungjawab atas kelemahan jantung, sebak di dada, dan perasaan marah anda.


video amah lambung dan campak bayi ini diperolehi di SINI

Posted By Kemal Merah3:32:00 PM

Menjadi Content Creator (cc) di Fanpage Facebook RM

 Baju Running Man Murah

Alkisahnya baru baru ni ada sebuah fanpage yang agak ramai likers yang mencari content creator atau cc yang baru untuk fanpage facebook.

Memandangkan aku ni amat suka benda benda yang pelik-pelik dan tambah tambah benda yang tak pernah aku buat, aku pun massage lah kat admin fanpage tu, habaq nak join jadi cc.

 Maka bermulalah kareir aku sebagai content creator.


Running Man Memory ini sebenarnya ialah fanpage untuk menjual merchandise running man. Macam macam design running man yang brader tu jual.  Sepanjang permerhatian aku sejak jadi content creator yang tugas aku hanya post benda benda berkaitan running man, memang laku gila baju yang brader tu jual. Almaklumlah, ramai peminat running man malaysia sekarang ni.

Rupa rupanya aku tidak keseoarangan, ada lagi beberapa cc yang ada. semua nama nickname hebat- hebat belaka. Tapi aku?

Aku cuma letak nama KEKURA sebagai nickname untuk setiap post aku. haha.


nama tak glemer langsung.

Jadi Buat peminat runningman malaysia yang nak beli baju running man yang murah dengan design yang cantik dan cun, kunjungi Running Man Memory .

Posted By Kemal Merah2:49:00 PM

16 February, 2013

Flyby : What is astreroid DA14

 what is astreroid DA14

flyby Astreroid DA14


Q: What is asteroid DA14

    A: Asteroid 2012 DA14 is a small near-Earth object – approximately 150 feet (45 meters) in diameter. On Feb. 15, 2013, the asteroid will pass by our planet at a remarkably close distance, but the asteroid’s path is understood well enough that there is no chance of a collision with the Earth.


Q: What date and what time will the asteroid be closest to Earth?

    A: Asteroid 2012 DA14 will be closest to Earth on Feb. 15 at approximately 19:24 UTC (2:24 p.m. EST/11:24 a.m. PST). This time may change by a minute or two as the asteroid is tracked on its approach and predictions are refined.

    At the time of closest approach, the asteroid will be over the eastern Indian Ocean, off Sumatra -- approx. latitude: -6 deg South. / longitude: 97.5 deg East.


Q: How far away will asteroid 2012 DA14 be at time of closest approach?

    A: Asteroid 2012 DA14 will be only about 17,200 miles (27,700 kilometers) above Earth's surface at the time of closest approach on Feb 15, 2013. This distance is well outside Earth's atmosphere, but it is inside the belt of satellites in geostationary orbit, which is located 22,200 miles (35,800 kilometers) above Earth’s surface. The close-approach distance is only about one-tenth the distance between Earth and moon. Another way to express the distance between asteroid and Earth at time of closest approach is 4.4 Earth radii from Earth’s surface – or about twice the diameter of the Earth.


Q: Could asteroid DA14 impact Earth?

    A: No. The orbit of asteroid 2012 DA14 is well understood – it will not come any closer than 17,150 miles (27,650 kilometers) above Earth's surface during its flyby on Feb 15, 2013.

    The asteroid’s orbit around the sun is roughly similar to that of Earth, and it makes relatively close approaches to our planet’s orbit twice per orbit. But, the 2013 flyby is by far the closest the asteroid will approach our planet for many decades. The next notable close approach to Earth will be on February 15, 2046, when the asteroid will pass no closer than 620,000 miles (1,000,000 kilometers) from the center-point of Earth.

    While this is the closest possible distance based on observations and calculations as of February 4, 2013, future observations will refine the calculation and may increase the minimum distance of the flyby. As of Feb 9, 2013, the minimum distance is now 1.6 million km or 995,000 miles from the center of Earth. For the most current calculations for this asteroid, visit: http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=2012%20DA14;orb=1;cov=0;log=0;cad=1;rad=0#cad


Q: What makes 2012 DA14 special?

    A: The flyby of asteroid 2012 DA14 is the closest ever predicted Earth approach for an object this large.


Q: How long will asteroid 2012 DA14 be within the Earth/moon system?

    A: Asteroid 2012 DA14's will be within the Earth/moon system for about 33 hours. Its orbit will bring it within the Earth/moon system (approach within one lunar distance, 237,000 miles of the Earth) on Feb. 15 at about 0300 UTC (7 p.m. PST on Thursday, Feb. 14). The asteroid will exit the Earth/moon system on Feb. 16 at about 1200 UTC (4 a.m. PST).


Q: Is there a chance that asteroid 2012 DA14 could be eclipsed by Earth?

    A: Because of its trajectory, there is no chance that asteroid 2012 DA14 will pass through Earth’s shadow.


Q: How big is asteroid 2012 DA14?

    A: Asteroid 2012 DA14 is currently estimated to be about 150 feet (45 meters) across and has an estimated mass of about 130,000 metric tons. If radar observations of this asteroid are successful, we might have a more accurate estimate of the asteroid’s size after its close approach.


Q: How fast will the asteroid be traveling at closest approach?

    A: Asteroid 2012 DA 14 is traveling at about 17,450 miles per hour (28,100 kilometers per hour), or 4.8 miles per second (7.82 kilometers per second) relative to Earth.


Q: Who discovered asteroid DA14?

    A: Asteroid 2012 DA14 was discovered by the La Sagra Sky Survey operated by the Astronomical Observatory of Mallorca in Spain on Feb. 23, 2012. The asteroid was about 2.7 million miles (4.3 million kilometers) distant when it was detected. Their observations were reported to the NASA funded Minor Planet Center, operated by the Smithsonian Astrophysical Observatory for the International Astronomical Union, where all observations from observatories worldwide are combined to maintain the database on all known asteroids and comets in our solar system.


Q: How many asteroids are out there similar in size to asteroid DA14?

    A: Scientists believe there are approximately 500,000 near-Earth asteroids the size of 2012 DA14. Of those, less than one percent have been discovered.


Q: How many times do asteroids the size of DA14 fly this close?

    A: Scientists at NASA's Near-Earth Object Program Office in Pasadena, Calif. estimate that an asteroid the size of 2012 DA14 flies this close every 40 years on average and that one will impact Earth, on average, about once in every 1,200 years.


Q: Is there a chance that asteroid DA14 will collide with one or more satellites?

    A: There is very little chance that asteroid 2012 DA14 will impact a satellite or spacecraft. Because the asteroid is approaching from below Earth, it will pass between the outer constellation of satellites located in geosynchronous orbit (22,245 miles/35,800 kilometers) and the large concentration of satellites orbiting much closer to Earth. (The International Space Station, for example, orbits at the close-in altitude of 240 miles/386 kilometers.). There are almost no satellites orbiting at the distance at which the asteroid will pass.


Q: What will asteroid DA14’s close pass do to Earth’s rotation/tides/fault lines/etc.

    A: The gravitational influence upon Earth and its inhabitants by the flyby of asteroid 2012 DA14 will be infinitesimally small.


Q: What would happen if DA14 were to impact Earth?

    A: Asteroid 2012 DA14 will not impact Earth, but if another asteroid of a size similar to that of 2012 DA14 (about 150 feet across) were to impact Earth, it would release approximately 2.5 megatons of energy in the atmosphere and would be expected to cause regional devastation.

    A comparison to the impact potential of an asteroid the size of 2012 DA14 could be made to the impact of a near-Earth object that occurred in 1908 in Tuguska, Siberia. Known in the asteroid community as the "Tunguska Event," this impact of an asteroid just slightly smaller than 2012 DA14 (approximately 100 – 130 feet/30-40 meters across) is believed to have flattened about 825 square miles (2200 square kilometers) of forest in and around the Podkamennaya Tunguska River in what is now Krasnoyarsk Krai, Russia.


Q: Can I see the asteroid during its close approach?

    A: Asteroid 2012 DA14 is small, so even though it will make a close flyby of Earth, the asteroid's apparent magnitude is expected to peak at about only 7.4 – too dim to be viewed by the naked eye. To view the asteroid, you will need a good pair of binoculars, or even better, a moderately powered telescope.

    During the closest approach, and dependant on local weather, the asteroid will be visible from parts of Europe, Africa and Asia. The asteroid will appear to be moving relatively quickly as it crosses the sky from the south to the north.


Q: What is NASA doing about asteroid 2012 DA14?

    A: As there is no chance of impact, there is nothing that needs to be done about the asteroid. However, the flyby of 2012 DA14 is a great opportunity for science. NASA's Goldstone Solar System Radar, located in California's Mojave Desert, will observe the asteroid on Feb. 16, 18, 19 and 20. Due to the asteroid's small size, the radar images generated are expected to be no more than a few pixels across. It will also be observed by numerous optical observatories worldwide to attempt to determine its spin rate and composition.


Q: What is NASA doing about Near-Earth Objects?

    A: NASA has several ongoing programs regarding asteroid discovery and science.

    The NASA Near Earth Object Observation (NEOO) Program detects and tracks asteroids and comets passing close to Earth using both ground- and space-based telescopes. The network of projects supported by this program, commonly called "Spaceguard," discovers these objects, characterizes a subset of them and plots their orbits to determine if any could be potentially hazardous to our planet.

    All observations from observatories worldwide are sent to the NASA funded Minor Planet Center, operated by the Smithsonian Astrophysical Observatory for the International Astronomical Union, where they are combined to maintain the database on all known asteroids and comets in our solar system. The Near-Earth Object Program Office at JPL manages the technical and scientific activities for NASA's Near-Earth Object Program of the Science Mission Directorate in Washington. JPL is a division of the California Institute of Technology in Pasadena. The NEO Program Office performs more precise orbit determination on the objects, and predicts whether any will become an impact hazard to the Earth, or any other planet in the solar system. The NEOO Program also performs orbit analysis on the discovered Near Earth Asteroids (NEAs) at Goddard Space Flight Center to determine which ones may become good robotic or human spaceflight destinations in the near future.

    NASA's 70-meter (230-foot) Goldstone antenna, located about 35 miles north of Barstow on the Ft. Irwin Military Base, is part of NASA's Deep Space network. The antenna is one of only two facilities capable of imaging asteroids with radar. The other is the National Science Foundation's 1,000-foot-diameter (305 meters) Arecibo Observatory in Puerto Rico. The capabilities of the two instruments are complementary, and NASA’s NEOO Program supports the radar capability at both these facilities. The Arecibo radar is about 20 times more sensitive, can see about one-third of the sky, and can detect asteroids about twice as far away. Goldstone is fully steerable, can see about 80 percent of the sky, can track objects several times longer per day, and can image asteroids at finer spatial resolution. JPL manages the Goldstone Solar System Radar and the Deep Space Network for NASA.

    NASA has also started serveral basic research and technology demonstration projects to better understand the nature of asteroids and how they might best be deflected from an Earth impacting trajectory, or to develop the space technology required to do this. This development work includes improved Solar Electric Propulsion (SEP) systems that could push or pull an asteroid for an extended time, and close proximity operations and grappling mechanisms to work in and around asteroids and manipulate their surfaces. This technology will also be useful for future robotic and human missions to these objects, and even potentially resource mining operations.

Sumber : 100% From Nasa

Posted By Kemal Merah2:10:00 AM

15 February, 2013

Video Kesan Hentaman Meteor di Russia 2013

video kesan hentaman meteor di russia 2013


Posted By Kemal Merah11:41:00 PM

Meteor Terhempas Di Russia 15.2.2013

meteor terhempas di russia 15.2.2013

meteor russia 2013

METEOR telah terhempas ke bumi petang tadi (15.2.2013, Jumaat).

Ia menjunam dan meletup di wilayah tengah Rusia hari ini dan mencetuskan gelombang kuat yang memecahkan tingkap dan mencederakan sekitar 950 orang dalam kejadian yang belum pernah berlaku di zaman moden ini.

Kejadian luar biasa itu mengakibatkan lalulintas terhenti di bandaraya Chelyabinsk apabila orang ramai yang terkejut, berhenti memandu untuk melihat meteor yang menyala bergerak melintasi ruang udara.

Para pakar berkata hentaman meteor sebesar itu yang dianggarkan seberat puluhan tan, amat jarang berlaku, begitu juga dengan jumlah mangsa di tempat kejadian.

Kementerian kecemasan pada awalnya menganggarkan lebih 500 orang cedera, 112 dimasukkan ke hospital.

Tingkap hancur dilanda gelombang tersebut di wilayah bandaraya itu, dengan pihak kementerian menganggarkan hampir 300 bangunan rosak termasuk, sekolah, hospital, sebuah kilang zink dan sebuah stadium hoki ais.

Dalam perkembangan terkini, gabenor wilayah tersebut, Mikhail Yurevich berkata angka kecederaan telah meningkat kepada sekitar 950 orang.

Mikhail yang dipetik oleh agensi berita RIA Novosti, berkata dua pertiga daripada mereka cedera ringan terkena pecahan kaca dan bahan-bahan lain.

Di bandaraya Chelyabinsk sahaja, 758 orang memerlukan bantuan perubatan.

Video keadaan meteor yang terhempas.



Posted By Kemal Merah11:31:00 PM

14 February, 2013

Demam Konsisten Dalam Penulisan Blog

Demam Konsisten Dalam Penulisan Blog

teknik blog terbik
'ha! senyum sorang sorang!'
Lepas baca entri brader berambut kpop Syaifuddin Alias mengenai Tips Menulis Blog Dengan Baik, aku tertanya tanya, adakah selama sejak tahun 2011 sampai waktu sekarang ini, aku menulis dengan baik?

Manfaat kah atau Kualiti kah penulisan aku selama ini?

Bagimana pemerimaan pembaca dengan penulisan aku yang agak santai dan kejam ini? huhu. tepuk dahi tanya diri sendiri. haha

Masalah utama yang melanda blogger blogger macam aku ini ialah demam konsisten.

Pada awalnya berblog, aku dapat rentak sekurang kurangnya 2 entri sehari. Tapi atas sebab munasabab yang tertentu contohnya cuti panjang atau ada hal hal yang menidakkan aku untuk berblog, terus jari jemari runcing aku ni (cewah) kaku dan kejung.

Rugi oo jangan jadi macam aku. sebab tu la level aku masih tahap level 1 walaupun dah 3 tahun berblog. haha.

Percayalah, kalau anda sebagai blogger baru atau blogger yang baru berjinak jinak dengan dunia blogging, cuba kekalkan konsisten dalam update blog. cukup 1 hari 1 entri. Hasilnya sangat sangat ohsem dalam segi teknik penulisan atau cara penulisan.

cewah. aku pun lama tak update. Tapi aku ada alasan kooooootttttttt...... :p


Posted By Kemal Merah2:23:00 AM

13 February, 2013

Live Streaming Real Madrid vs Manchester United 14.2.2013

live streaming real madrid vs manchester united

real madrid vs man united, live streaming
real madrid vs manchester united, live streaming, man u, real, uefa
real madrid vs man u

Untuk rakan rakan yang ingin menyaksikan  dan menonton live streaming real madrid vs manchester united secara live streaming, bolehlah menonton live streaming real madrid vs manchester united di link streaming yang diberi di bawah.

 Khas Untuk Blogger
 

Real Madrid vs Manchester United (MU)

live streaming 

3.45 AM
14.2.2013

Posted By Kemal Merah10:37:00 PM

Cash Out Nuffnang


Akhirnya dalam segan segan nak cash out nuffnang atau tidak bulan lepas akhirnya aku cash out jugak. Niat di hati nak bagi earning naik sikit tapi sampai ke sudah tak naik naik.

Entah kenapa aku rasa earning nuffnang lambat nak naik. tak kan dah nak bankrup. Akibat daripada kelembapan earning yang malu malu, akhirnya aku pasang banner affiliate. Padan muka aku akhirnya hilang status geli-geli untuk nuffnang.

Lantas aku Cash Out jugak walaupun tak seberapa. Rasa nya cukup untuk beli coki-coki 100 balang.



Dalam kegelisan dan dilema akibat kehilangan status geli-geli nuffnang, tup tap aku berjaya memperoleh Seposen, atau sepoloh hinggit ? sebagai komisen pertama hasil jualan affiliate.

Ini membuatkan aku rasa macam nak berpaling tadah dengan Nuffnang. muahee...

Posted By Kemal Merah12:42:00 AM

07 February, 2013

Obsesi : Aku nak Henshin!

Filled under:

dvd kamen rider decade

Oh, andai aku dapat bertukar,
akan aku selamat kan gadis gadis diluar sana.
haha~


Posted By Kemal Merah1:28:00 PM

06 February, 2013

Bola Sepak : Punca Nazmi Faiz Kembali Ke Malaysia

Baru baru ini kecoh tentang bintang muda bola sepak malaysia Nazmi Faiz yang tiba tiba kembali pulang ke malaysia selepas hanya beberapa bulan berada di portugal.

Kisah kepulangan Nazmi Faiz itu menjadi tanda tanya dan mendapat kritikan yang cukup meluas di media tempatan dan ditambah lagi dengan Nazmi yang hanya membisu sejak kembali ke malaysia.

Akhirnya punca kepulangan beliau terjawab semuanya berpunca daripada masalah kewangan. Untuk mengetahui lebih lanjut kisah punca nazmi meninggalkan kelab sc beira mar dan kembali ke malaysia sila baca screen shot page di bawah.

nazmi faiz, beira mar sc, punca nazmi balik

punca nazmi faiz pulang ke malaysia

 Sumber dan Like : Persatuan Bola Sepak Kedah Page

Jadi peminat peminat di luar sana harap berpuas hati dengan penjelasan di atas walaupun bukan dari mulut Nazmi Sendiri. Nazmi pun dah dah join PKNS. Selamat maju jaya Nazmi. Kalau hang habaq awai awai tak la kami kutuk ang..  :p

Posted By Kemal Merah1:59:00 AM

Live Streaming Malaysia vs Qatar 6.2.2013

Live Streaming Malaysia vs Qatar 6.2.2013

Untuk rakan rakan yang ingin menyaksikan perlawanan bolasepak kelayakan Piala Asia 2015 Malaysia vs Qatar secara live streaming, boleh la menonton di link live streaming yang di sediakan.

Malaysia vs Qatar
Kelayakan Piala Asia 2015
6.2.2013
11 PM


live streaming, malaysia vs qatar
Gambar Dari Brader Noor Ikmal
live streaming malaysia vs qatar 6.2.2013

Posted By Kemal Merah12:51:00 AM