27 March, 2013

Gambar Awek Ketagih Dadah

Astaga.. apa nak jadi dengan dunia akhir zaman ni. Semakin pelik pelik perangai. Semoga kita sekeluarga dalam keadaan yang sihat dan bahagia. tak gitu? gitu... gitu...

Gambar Elfira Loy ini tak ada kaitan, hanya sebagai penyeri blog yang kusam ini, oh elfira ku..muah muaahahhaha.


Gambar awek seksi yang ketagih dadah ini bukan lah bertujuan nak aib kan sesiapa, mahupun awek itu sendiri, tetapi sebagai pengajaran tentang betapa bahaya dadah ini. Jika otak dah di Hilang Akal maka tiada gunanya lagi, lebih baik bagi makan otak tu kat zombie penyamun inc.

Untuk melihat gadis seksi yang ketagihan dadah itu, sila klik butang di bawah. Mohon Kawal Nafsu.










Jauhilah Dadah. Peace Yooo...

Posted By Kemal Merah2:12:00 AM

5.00 Minit | Ramlah Ram feat Caprice & Dem Lepak Boyz

5.00 Minit | Ramlah Ram feat Caprice & Dem Lepak Boyz Official Music Video



Posted By Kemal Merah1:04:00 AM

26 March, 2013

Detik Detik Hukuman Gantung di Iran

Mengikut ceritanya, lelaki ini telah membunuh 22 orang kanak-kanak, dan ada mangsanya telah di rogol sebelum dibunuh.

Sepandai pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jua, lelaki ini akhirnya di hadapkan ke muka keadilan. Dia di jatuhkan hukuman digantung sampai mati.

Berikut adalah beberapa gambar detik detik perlaksanaan hukum gantung itu.






Posted By Kemal Merah5:01:00 PM

25 March, 2013

Malaysia U22 vs Georgia U21 Live Streaming 26.3.2013

live streaming malaysia U22 vs georgia U21

malaysia vs georgia live streaming

untuk rakan rakan yang ingin menyaksikan perlawanan bolasepak persahabatan diantara malaysia (harimau muda) vs georgia secara live streaming, boleh la menonton di link live streaming yang disediakan.

International U22 Friendly
(Harimau Muda Tours 2013)
26/03/2013

Malaysia U22 vs Georgia U21 (Vienna, Austria) 
3.pm
live streaming 

Posted By Kemal Merah11:54:00 PM

Football : Malaysia Vs Palestin Live Streaming 26.3.2013

malaysia vs palestin live streaming 26.3.2013

live streaming malaysia vs palestin

untuk rakan rakan yang ingin menyaksikan perlawanan amal bolasepak di antara malaysia vs palestin 26.3.2013 secara live streaming bolehlah menonton perlawanan live malaysia vs palestin di link streaming yang disediakan. 

malaysia vs palestin
26.03.2013
8.40 pm

Posted By Kemal Merah11:40:00 PM

Alfatihah : Dr Muhammad Uthman El Muhammady Meninggal Dunia

 Dr Muhammad Uthman El Muhammady Meninggal Dunia


KUALA LUMPUR – Negara kehilangan ulama besar bila Dr Muhammad Uthman El-Muhammady meninggal dunia di kediamannya di sini ISTAC, Taman Duta di sini malam tadi.
Dilahirkan pada 9 Feb 1943 di Kelantan, Dr Muhammad Uthman ialah tokoh yang tidak asing khususnya dalam dunia intelektual Islam dan telah menghasilkan ratusan penulisan berkaitan ketamadunan Islam amnya.
Beliau dilahirkan di Kota Bharu, Kelantan pada 1 Februari 1943.

Memasuki Universiti Malaya Kuala Lumpur dan mendapat B.A. dalam Pengajian Islam; menjadi tutor dan mendapat M.A; dikurniakan Ijazah Doktor Persuratan Kehormat (D.Litt.), Universiti Sains Malaysia (USM); dikurniakan ijazah kehormat Doktor Falsafah (Ph.D), Universiti Utara Malaysia.
Dilantik sebagai Fellow Kehormat Institut Kefahaman Islam Malaysia Kuala Lumpur sejak 1995 hingga 2008. Kemudian dilantik semula hingga 2010.

Kini beliau adalah Felo Amat Utama Akademik ISTAC IIUM, dan ahli lembaga pemegang amanah Yayasan karyawan, juga pensyarah sambilan peringkat ijazah sarjana dalam perbandingan agama UiTM.
Dr. Uthman juga adalah mantan Profesor Adjung Pengajian Islam Universiti Petronas.
Sumber : Mynewshub.my

Alfatihah...

Posted By Kemal Merah10:22:00 PM

Senarai Peserta Contest : Ongoing..

Filled under:

 Berikut adalah senarai peserta Contest Apa Seronoknya Blogging. Penyertaan masih di buka!!

1. Xila : http://walkstatic.blogspot.com/2013/02/apa-seronoknya-blogging-kwm-contest-2013.html

2. Ismah : http://diaryismah.blogspot.com/2013/02/apa-seronoknya-blogging-kwm-contest-2013.html

3. Emasu : http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/02/apa-seronoknya-blogging-kwm-contest-2013.html

4. Sherlyna : http://.http//sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/02/apa-seronoknya-blogging-kwm-contest-2013.html

5. AngelloveSoldier :http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/apa-seronoknya-blogging-kwm-contest-2013.html

6. Kanvas Dakwat : http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/apa-seronoknya-blogging-kwm-contest-2013.html

7. Eca : http://www.ecadwinkyasha.com/2013/03/apa-seronoknya-blogging-kwm-contest-2013.html

8. Sweet Hani : http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/apa-seronoknya-blogging-kwm-contest-2013.html

9. Wawa : http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/03/apa-seronoknya-blogging-kwm-contest-2013.html

10. Fendi : http://www.menulismenconteng.my/2013/03/apa-seronoknya-blogging-kwm-contest-2013.html

11. Cik Pensil : http://cikpensil.blogspot.com/2013/03/apa-seronoknya-blogging-kwm-contest-2013.html

12. Zarena : http://zarenaheeney.blogspot.com/2013/03/apa-seronoknya-blogging-kwm-contest-2013.html

13. dya didinad : http://alkhawarizminadiah.blogspot.com/2013/03/apa-seronoknya-blogging-kwm-contest-2013.html

14. Yumida : http://umikasum.blogspot.com/2013/03/apa-seronoknya-blogging-kwm-contest-2013.html

Posted By Kemal Merah9:58:00 PM

15 March, 2013

1 Tips Memenangi Contest 'Apa Seronoknya Blogging"

Filled under: ,

Asalamualikum, terima kasih buat rakan rakan yang telah melibatkan diri dalam contest simple Apa Seronoknya Blogging : KWM CONTEST 2013.

Penyertaan masih dibuka kepada semua blogger malaysia. cepat.!! tarikh tutup penyertaan adalah 01.04.2013.

Baik lah di sini aku akan dedahkan tip tip atau teknik untuk anda semua cara memenangi contest simple ini. Aku harap dengan panduan ini, dapatlah korang buat entri yang bagus dan menarik hati juri.

Dalam tugasan yang diberi, aku ada meminta anda semua untuk tulis satu entri ringkas tentang apa seronok nya blogging.
Untuk menulis entri yang ringkas dan menarik, ciri ciri penulisan yang basic mesti ada. iaitu :-

1.permulaan (pendahuluan)   
2.isi
3.penutup
  
Jangan abaikan ia walaupun anda menulis entri ringkas atau pendek macam mana sekalipun. penting tu tau.

Sekian. (eh, entri ni tak ada penutup)

 

Posted By Kemal Merah11:29:00 PM