27 October, 2013

Penjelasan Ku Bukan Alasanku Sebab Tak Update Blog Ku

Filled under:


Selepas kejadian jatuh motor akibat lubang yang tersusun cantik di jalanan, mood nak berbloging semakin kembang kumcup. Mungkin kerana effect daripada kehilangan 4 kuku jari kaki kot menyebabkan blog ni ta terupdate buat suatu masa yang lama. Tapi apa kaitannya. Adakah selama ni aku menulis dengan jari kaki?

Oh tidak, aku masih lagi mampu nak menulis dengan mengunakan jari di tangan. Pasal kehilangan kuku yang tercabut dek lubang di jalan tu aku tak salahkan lubang tu. Salah diri sendiri la kot. Sebab kalau nak dakwa di mahkamah pun belum tentu lubang tu di sabitkan kesalahan atas menyebabkan kecederaan kepada aku.

hehe.

masuk-lubang
Contoh Gambar Lubang Yang Melampau SUMBER: Google    

Posted By Kemal Merah2:32:00 PM

Ngap Sayot - Ramalanku Tak Benar Belaka

Assalamualaikum,

Tahniah buat pasukan Sarawak walaupun tewas kepada Pahang dalam aksi kedua separuh akhir sebentar tadi. Menarik juga perlawanan di antara kedua dua pasukan, macam tengok EPL. Walaupun pilihan hati aku memilih pasukan Sarawak mara ke Final Piala Malaysia pada kali tak ketersampaian, tak apalah nak buat macam manakan adat bertanding, ada yang menang ada yang kalah.

Asalnya pilihan aku untuk Final Piala Malaysia Watsons ni adalah pertarungan di antara ATM vs Sarawak. Tapi kedua dua pasukan tewas kepada lawan masing masing. Jadi, Ramalanku Tak Benar Belaka.

ngap-sayot


Posted By Kemal Merah12:39:00 AM

23 October, 2013

#WW Kemalangan Jiwa

Filled under:

Kemalangan Jiwa




Posted By Kemal Merah2:51:00 PM