Showing posts with label Affiliate SEO. Show all posts
Showing posts with label Affiliate SEO. Show all posts

27 November, 2013

Komisen Ke-5 Dari Ashadee.com

Komisen Kelima Ashadee.com

Buat Duit Dengan Blog Dengan Ashadee.com | Alhamdulilah, Dapat juga merasa kutipan hasil menuai dari blog ini menerusi Program Affiliate Ashadee.com.

Untuk yang belum tahu, Ashadee.com adalah Transform daripada JomNiaga.com. JomNiaga.com telah membuat penjenamaan semula BRAND JOMNIAGA kepada ASHADEE.

Walaupun komisen aku ni tak la banyak mana macam cikgu tu punya tapi sekurang kurangnya dapatlah sedikit motivasi nak terus berblog yang menjana pendapatan.

buat-duit-dengan-blog
Komisen Ke 5 Datang Dari Like Warrior 
buat-duit-dengan-blog
JomNiaga.com aka Ashadee.com Terbukti Membayar

Adakah ini semua kerana Penangan Kitab SEO Merah Jambu [KLIK Untuk Mengetahui Lebih Lanjut]?


Posted By Kemal Merah1:54:00 PM

17 August, 2013

JomNiaga.com | Peluang Perniagaan Online 2013

 Peluang Perniagaan Online 2013 | JomNiaga.com


Peluang Perniagaan 2013 | Khas untuk ANDA yang ingin merasai nikmat buat duit dengan affiliate, JomNiaga adalah satu daripada laman web yang menyediakan puluhan program affiliate yang boleh anda disertai.

Lebih menarik, komisyen yang ditawarkan juga lumayan. Malah kita juga akan diberikan bahan-bahan pemasaran seperti iklan, artikel dan sebagainya secara percuma. Jadi taklah anda pening pening kepala mencari idea nak buat banner promosi.
Jika kita masih tidak mempunyai produk untuk diniagakan, maka jalan pintas untuk menjana pendapatan di internet adalah menerusi program affiliate di JomNiaga.

Peluang Perniagaan JomNiaga menyediakan puluhan produk daripada pelbagai kategori seperti kesihatan, bisnes, masakan, sukan dan banyak lagi yang disediakan oleh pihak JomNiaga. Malah agen affiliate hanya memerlukan satu akaun sahaja untuk mempromosikan kesemua program affiliate ini.

Berikut adalah 4 kelebihan utama menjadi agen affiliate JomNiaga:

  1. Teknologi satu akaun untuk promosikan pelbagai produk yang disediakan oleh vendor.
  2. Komisyen dijamin bayar tepat pada masanya.
  3. Pembayaran komisyen boleh diintegrasikan dengan Paypal, cek atau pemindahan daripada akaun   bank.
  4. Teknologi tracking terkini supaya komisyen affiliate kita tidak dicuri oleh orang lain.

perluang-perniagaan-online

Pendaftaran adalah percuma, anda tidak perlu membayar untuk menjadi ahli JomNiaga. Anda akan dibayar seandainya ada pengunjung yang membeli produk yang diiklan, yang menariknya ialah anda dibayar komisen sehingga 50% daripada harga produk tersebut. Jadi Daftarlah sekarang!
Klik sini untuk mendaftar JomNiaga

Potensi Perniagaan Online Jomniaga

peluang-perniagaan-onlinePeluang perniagaan melalui Jomniaga ini mempunyai potensi yang besar kerana zaman sekarang kebanyakan rakyat malaysia sudah beralih kepada makanisme pembelian secara online. Tidak hairanlah terdapat 'jutawan senyap' yang berjaya dalam industri perniagaan online. Dengan peluang yang ada melalui perniagaan ini sebenarnya memberikan kemudahan kepada sesiapa sahaja yang ingin menceburi perniagaan dalam talian. Mana tidaknya anda tidak perlu pening pening kepala untuk kira stok, order barang. apa yang anda perlu lakukan hanyalah promosi.


Keboleh Kepercayaan Yang Tinggi 

Bila bercerita mengenai keselamatan mengenai perluang perniagaan online melaui jomniaga, ternyata ianya boleh diyakini kerana vendor vendor yang bernaung di bawah Jomniaga adalah di kalangan IM yang berjaya dan dikenali ramai. Jadi tidak hairanlah jomniaga sentiasa menjadi lubuk duit buat freelance IM macam saya ni. 

Selepas mendaftar jomniaga apa yang anda perlu buat adalah menpromosikan link produk yang anda ingin niagakan. Dimana anda perlu promosikan? Mudah sahaja, zaman sekarang terdapat puluhan media sosial termasuklah facebook, twitter, wassaps, weechat dan lain lain lagi. Anda hanya perlu share link atau like produk yang ada di dalam marketplace jomniaga.

peluang-online-2013
Screen Shot Market Place Jomniaga


Kesempatan Peluang Perniagaan Online dengan Jomniaga

Jika anda seorang blogger, ambilah kesempatan ini untuk mendapatkan pendapatan sampingan melalui blog. Jangan terlalu mengharap kepada medium pengiklanan seperti Nuffang, Chrup2 atau 8share. Alang alang ada blog tu letaklah sekali banner produk daripada jomniaga di bawah ads Nuffanang anda. InsyaAllah mana tahu ada pengunjung yang berminat dengan produk yang di iklankan. tak pasal pasal anda dapat RM50 sebagai komisen untuk 1 sale produk. Sekian dari saya, semoga anda berjaya membina perniagaan online melalui peluang perniagaan Jomniaga. Daftar Peluang Perniagaan Online Jomniaga di SINI

* UPDATE TERBARU *
Baru baru ini JomNiaga telah menaiktaraf atau menjenamakan semula branding JOMNIAGA kepada ASHADEE. Tahniah buat JomNiaga (Ashadee) kerana telah maju setapak dalam perniagaan online. Buat anda yang mahu mendaftar, teruskan sahaja. Ia nya sama sahaja. 

Posted By Kemal Merah11:47:00 AM

13 April, 2013

Info Berkerja di Rumah | Jobdirumah.com

Bekerja di rumah - Jobdirumah.com


Info Jobdirumah | Assalamualikum, ini ada satu peluang menarik untuk mereka yang tercari cari cara untuk mendapatkan pendapatan sampingan lumayan daripada internet.

Selalu kita lihat di dada dada akhbar dan di laman web tentang ada surirumah yang boleh menjana pendapatan dengan hanya berkerja dari rumah, jadi bagaimana caranya.??

Pada mulanya aku pun buntu, bagaimana untuk bermula berkerja di rumah. Aku fikir sementara aku memperolehi kerja tetap, apa salahnya aku cuba berkerja di rumah sendiri. Tapi bagaimana caranya.

Akhirnya aku temui jawapan yang selama ini aku tertanya tanya. Jawapan nya ada di Jobdirumah.com.

Dalam Jobdirumah.com anda boleh memilih perkerjaan mengikut kesesuaian kebolehan anda.


Releven Jobdirumah.com

Pada mulanya aku ragu ragu tentang ketelusan Jobdirumah ini, tetapi selepas melihat feedback yang baik daripada blogger terkenal seperti CikTom.com dan ramai lagi blogger yang menulis review tentang jobdirumah ini, apa salah nya aku mencuba.

Apa yang anda perlu buat ialah mendaftar jobdirumah dengan yuran RM50 sekali seumur hidup dan selepas itu anda akan diberi panduan bagaimana hendak menjadi freelencer tugasan online dengan gaji yang lumayan dan paling penting 'anda dibayar'

Pendaftaran hanya RM50 sekali seumur hidup, selepas itu pihak jobdirumah akan memberikan email mengenai kerja yang ditawarkan. Anda boleh memilih kerja yang anda nak buat dan bayaran kepada anda akan dibayar dalam USD.

Kalau kita lihat review blogger blogger hebat mengenai jobdirumah ini memang bagus program jobdirumah ni. Untuk anda yang berminat, sila daftar di  Jobdirumah.com


Kelebihan Menjadi Ahli Jobdirumah

Antara kelebihan menjadi ahli Jobdirumah ialah




Posted By Kemal Merah11:54:00 PM

13 February, 2013

Cash Out Nuffnang


Akhirnya dalam segan segan nak cash out nuffnang atau tidak bulan lepas akhirnya aku cash out jugak. Niat di hati nak bagi earning naik sikit tapi sampai ke sudah tak naik naik.

Entah kenapa aku rasa earning nuffnang lambat nak naik. tak kan dah nak bankrup. Akibat daripada kelembapan earning yang malu malu, akhirnya aku pasang banner affiliate. Padan muka aku akhirnya hilang status geli-geli untuk nuffnang.

Lantas aku Cash Out jugak walaupun tak seberapa. Rasa nya cukup untuk beli coki-coki 100 balang.



Dalam kegelisan dan dilema akibat kehilangan status geli-geli nuffnang, tup tap aku berjaya memperoleh Seposen, atau sepoloh hinggit ? sebagai komisen pertama hasil jualan affiliate.

Ini membuatkan aku rasa macam nak berpaling tadah dengan Nuffnang. muahee...

Posted By Kemal Merah12:42:00 AM