Showing posts with label Apakah. Show all posts
Showing posts with label Apakah. Show all posts

26 December, 2012

Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com

Filled under: ,


Assalamulaikum, hangpa dah join belum hyper contest daripada blog mksyahir.com ? hyper contest kali ini mudah tetapi susah bagi aku. Mana taknya kena Kritik dan Saran blog orang! blog sendiri pun tungging terbalik. .huhu.

Baiklah, kita simpan dulu perasaan rendah diri di dalam recycle bin. tapi pastikan jangan di permanently delete pulak. nanti tak boleh nak restore. kepada mksyahir, are you ready?

Dear awak,

Bagi pendapat saya, blog awak memerlukan sedikit pembaharuan. secara jujurnya saya amat bosan dengan background warna hitam tu. Mungkin awak boleh mempertimbangkan untuk menukar warna background hitam tu. Contoh kaler yang mungkin sesuai Biru, biru gelap sikit, atau biru gelap banyak. dengan sidebar warna line putih dengan coverline hitam. pergghhh. (over)

Oh, terlalu skema. maafkan saya.

Awak,
Reka bentuk header tu dah ok. kalau boleh jangan la tukar reka bentuk tu. sebab identiti untuk blog apakah. Semua blogger dah kenal blog apakah ini dengan headernya. Tapi maybe awak boleh tukar background colour header tu dengan warna yang sesuai dengan layout.

Sidebar ok, cun, dan jangan kedekut letak bloglist blogger baru. hehe.

Baiklah itu saja sedikit sebanyak kritikan untuk blog Apakah. Yang lain dah ok, konsep dan content blog agak TERBAIK!!!. Kalau agak kasar dan tidak berbudi bahasa tu saya memohon ribuan kemaafan sesuci lebaran kepada pihak tuan. Sejujurnya Ikhlas dari hati ku untuk mu. Semoga awak dapat ohsem kan first impression yang terhebat untuk blog awak.

Salam sayang,
Ikhmal


p/s: mohon jangan muntah



"Hyper Contest - Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com" ini telah disponsor oleh blogger-blogger awesome broframestone.comhyebro.combabyaimacomel.blogspot.commizruha.comarjunapopkorn.blogspot.comzestpurple.blogspot.comfuh.mywww.yanty.mybelognanabyte.blogspot.comdenaihati.comkhaiartzfar.blogspot.comciktom.comphat.myqueachmad.com dan di adili oleh benashaari.com dan mksyahir.com

Posted By Kemal Merah4:22:00 AM