Showing posts with label Baju Raya Online. Show all posts
Showing posts with label Baju Raya Online. Show all posts

21 July, 2013

Baju Raya Online - SALE 5% - 10% !

Filled under:

 Baju Raya Online - SALE 5% - 10% !


Sale Baju Raya 2013 | Sale! sale! sale! mari beli mari beli.! Baju kurung moden, cantik dan sweet untuk dipakai semasa menyambut hari lebaran nanti. Amacam? ada gaya tak. dah macam orang nak jual ikan pulak. Jangan salah sangka. Sebenarnya aku tak jual pun baju raya.

Tapi aku cuma tolong promosikan baju raya daripada member sekolah aku dulu, cik wanie. Mana la tahu berkenan ke. Yang isteri tengah merajuk sebab tak jadi pergi sogo tu, ace try pujuk dengan belikan baju raya kurung moden daripada cik wanie ni.

Preview Baju Kurung Moden

Ini adalah sebahagian baju kurung moden yang di jual oleh Waniez Collection










Harga boleh dikatakan sangat berpatutan. Daripada beli spotrim 20' baik beli baju ni bagi bini pakai. Untuk lebih lagi pilihan baju atau maklumat cara tempahan, harga, dan saiz. sila kunjungi link ini [Waniez Collection]

Oh ya. lupa nak habaq kat hampa. Ada LESS!! 5% sampai 10% bagi setiap pembelian dan hanya sah sehingga 27.7.2013 ini sahaja.! cepat cepat. 


Posted By Kemal Merah1:14:00 AM