Showing posts with label Cara Tingkatkan Like Fan Page Facebook. Show all posts
Showing posts with label Cara Tingkatkan Like Fan Page Facebook. Show all posts

24 July, 2013

Cara Tingkatkan Like Fan Page Facebook Dengan Blog

Cara Tingkatkan Like Fan Page Facebook | Teknik tingkatkan like fan page facebook ni ada macam macam versi. Dan versi yang paling aku meluat sekali adalah cara samseng. mana tak nya pop up like dia punya timing lebih berjuta saat. Bagi aku teknik tu ok, ia akan buat orang tu terpaksa like, tapi bounce rate dijamin meningkatlah. Sebab bukan semua orang suka like yang ada timing berjuta juta.

cara-tingkatkan-like-facebook

'Like' penting untuk usahawan usahawan facebook. Dengan cara mendapatkan banyak like, audiens penerimaan  mengenai produk yang kita jual akan lebih luas. Jadi bagaimana nak dapatan like yang banyak tanpa menyusahkan pengguna?

Sebenarnya ada satu teknik ini yang aku rasakan agak ohsem dan tak pernah aku terpikir nak buat. Cara nya ialah dengan membuatkan icon like fan page facebook anda mengikuti cursor mouse. ha. ace tu. kalau ta paham tengok video bawah ni.


Nampak tak? rare kan. haha. Maknanya button like akan mengendeng ikut cursor mouse dalam blog anda. Lepas ni tak payah la nak letak belon warna warni berputar putar ikut cursor mouse. Letak je button like fan page anda. ada juga faedahnya,

Untuk mengekalkan keselesaan pengunjung blog anda, dalam video tu juga ada menunjukan yang kita boleh mengubah tahap opacity button like anda. Anda boleh bagi kabur sikit mengikut kesesuaian blog.

Bayangkan kalau sehari blog anda ada lebih 1000 visitor sehari. tak ke gila namanya tu dapat Like 1000 sehari? Berminat untuk tingkatan like fan page facebook dengan teknik ini? boleh rujuk sini [cara tingkatkan like fanpage facebook ]

Posted By Kemal Merah2:01:00 PM