Showing posts with label Cash Out Nuffnang. Show all posts
Showing posts with label Cash Out Nuffnang. Show all posts

18 May, 2013

Blogging Hanya Buang Masa ?

 Cash Out Nuffang


Alhamdulilah.. cek untuk membeli coki coki 100 balang dah sampai. Setelah beberapa purnama mengembara, akhirnya sampai juga natang ni kedalam peti surat.

nama penuh dan alamat di privasikan.



Jadi sapa cakap aku buat blog ini hanya untuk suka suka, merapu dan buang masa??

Posted By Kemal Merah11:00:00 PM

13 February, 2013

Cash Out Nuffnang


Akhirnya dalam segan segan nak cash out nuffnang atau tidak bulan lepas akhirnya aku cash out jugak. Niat di hati nak bagi earning naik sikit tapi sampai ke sudah tak naik naik.

Entah kenapa aku rasa earning nuffnang lambat nak naik. tak kan dah nak bankrup. Akibat daripada kelembapan earning yang malu malu, akhirnya aku pasang banner affiliate. Padan muka aku akhirnya hilang status geli-geli untuk nuffnang.

Lantas aku Cash Out jugak walaupun tak seberapa. Rasa nya cukup untuk beli coki-coki 100 balang.



Dalam kegelisan dan dilema akibat kehilangan status geli-geli nuffnang, tup tap aku berjaya memperoleh Seposen, atau sepoloh hinggit ? sebagai komisen pertama hasil jualan affiliate.

Ini membuatkan aku rasa macam nak berpaling tadah dengan Nuffnang. muahee...

Posted By Kemal Merah12:42:00 AM