Showing posts with label Info 2013. Show all posts
Showing posts with label Info 2013. Show all posts

17 August, 2013

JomNiaga.com | Peluang Perniagaan Online 2013

 Peluang Perniagaan Online 2013 | JomNiaga.com


Peluang Perniagaan 2013 | Khas untuk ANDA yang ingin merasai nikmat buat duit dengan affiliate, JomNiaga adalah satu daripada laman web yang menyediakan puluhan program affiliate yang boleh anda disertai.

Lebih menarik, komisyen yang ditawarkan juga lumayan. Malah kita juga akan diberikan bahan-bahan pemasaran seperti iklan, artikel dan sebagainya secara percuma. Jadi taklah anda pening pening kepala mencari idea nak buat banner promosi.
Jika kita masih tidak mempunyai produk untuk diniagakan, maka jalan pintas untuk menjana pendapatan di internet adalah menerusi program affiliate di JomNiaga.

Peluang Perniagaan JomNiaga menyediakan puluhan produk daripada pelbagai kategori seperti kesihatan, bisnes, masakan, sukan dan banyak lagi yang disediakan oleh pihak JomNiaga. Malah agen affiliate hanya memerlukan satu akaun sahaja untuk mempromosikan kesemua program affiliate ini.

Berikut adalah 4 kelebihan utama menjadi agen affiliate JomNiaga:

  1. Teknologi satu akaun untuk promosikan pelbagai produk yang disediakan oleh vendor.
  2. Komisyen dijamin bayar tepat pada masanya.
  3. Pembayaran komisyen boleh diintegrasikan dengan Paypal, cek atau pemindahan daripada akaun   bank.
  4. Teknologi tracking terkini supaya komisyen affiliate kita tidak dicuri oleh orang lain.

perluang-perniagaan-online

Pendaftaran adalah percuma, anda tidak perlu membayar untuk menjadi ahli JomNiaga. Anda akan dibayar seandainya ada pengunjung yang membeli produk yang diiklan, yang menariknya ialah anda dibayar komisen sehingga 50% daripada harga produk tersebut. Jadi Daftarlah sekarang!
Klik sini untuk mendaftar JomNiaga

Potensi Perniagaan Online Jomniaga

peluang-perniagaan-onlinePeluang perniagaan melalui Jomniaga ini mempunyai potensi yang besar kerana zaman sekarang kebanyakan rakyat malaysia sudah beralih kepada makanisme pembelian secara online. Tidak hairanlah terdapat 'jutawan senyap' yang berjaya dalam industri perniagaan online. Dengan peluang yang ada melalui perniagaan ini sebenarnya memberikan kemudahan kepada sesiapa sahaja yang ingin menceburi perniagaan dalam talian. Mana tidaknya anda tidak perlu pening pening kepala untuk kira stok, order barang. apa yang anda perlu lakukan hanyalah promosi.


Keboleh Kepercayaan Yang Tinggi 

Bila bercerita mengenai keselamatan mengenai perluang perniagaan online melaui jomniaga, ternyata ianya boleh diyakini kerana vendor vendor yang bernaung di bawah Jomniaga adalah di kalangan IM yang berjaya dan dikenali ramai. Jadi tidak hairanlah jomniaga sentiasa menjadi lubuk duit buat freelance IM macam saya ni. 

Selepas mendaftar jomniaga apa yang anda perlu buat adalah menpromosikan link produk yang anda ingin niagakan. Dimana anda perlu promosikan? Mudah sahaja, zaman sekarang terdapat puluhan media sosial termasuklah facebook, twitter, wassaps, weechat dan lain lain lagi. Anda hanya perlu share link atau like produk yang ada di dalam marketplace jomniaga.

peluang-online-2013
Screen Shot Market Place Jomniaga


Kesempatan Peluang Perniagaan Online dengan Jomniaga

Jika anda seorang blogger, ambilah kesempatan ini untuk mendapatkan pendapatan sampingan melalui blog. Jangan terlalu mengharap kepada medium pengiklanan seperti Nuffang, Chrup2 atau 8share. Alang alang ada blog tu letaklah sekali banner produk daripada jomniaga di bawah ads Nuffanang anda. InsyaAllah mana tahu ada pengunjung yang berminat dengan produk yang di iklankan. tak pasal pasal anda dapat RM50 sebagai komisen untuk 1 sale produk. Sekian dari saya, semoga anda berjaya membina perniagaan online melalui peluang perniagaan Jomniaga. Daftar Peluang Perniagaan Online Jomniaga di SINI

* UPDATE TERBARU *
Baru baru ini JomNiaga telah menaiktaraf atau menjenamakan semula branding JOMNIAGA kepada ASHADEE. Tahniah buat JomNiaga (Ashadee) kerana telah maju setapak dalam perniagaan online. Buat anda yang mahu mendaftar, teruskan sahaja. Ia nya sama sahaja. 

Posted By Kemal Merah11:47:00 AM

02 June, 2013

Gambar Aktiviti Waktu Lapang Remaja Di China

Filled under: , ,

Aktiviti Riadah di Chang Kong Cliff Road



Ini adalah beberapa gambar pemuda pemudi di Negara tanah besar China yang sedang menikmati aktiviti riadah di waktu lapang. Kalau tengok muka awek yang menikmati Chang Kong Cliff Road ini, nampak macam releks dan cool je. Mungkin Chang Kong Cliff Road ini terjamin keselamatannya. Jom Lihat gambar remaja di china buat untuk mengisi masa lapang dibawah.

Aktiviti Waktu Lapang Remaja Di China:










Posted By Kemal Merah1:04:00 AM

30 May, 2013

Gambar Keadaan Wanita Berusia 23 Tahun Hamil Kembar 5

Filled under: , ,

Seorang wanita berusia 23 tahun telah mengejutkan seluruh negara Republik Czech bahawa beliau berjaya hamil dengan kembar lima tanpa menggunakan IVF.

Alexandra Kinova

Alexandra Kinova, 23, dijadualkan melakukan Caesarean pada hari Ahad ini untuk melahirkan kembar lima pertama dalam sejarah Republik Czech.

Alexandra Kinova yang sudah mempunyai seorang anak lelaki, juga mengatakan dia tidak sedar bahawa dia telah mengandungkan lima bayinya itu.

Lihat gambar Alexandra Kinova di bawah.

Lihat gambar Alexandra Kinova:


Alexandra Kinova

Alexandra Kinova

Alexandra Kinova

Alexandra Kinova



Posted By Kemal Merah11:17:00 PM

Perbezaan Dan Jenis Minyak Wangi Yang Berada Di Pasaran

Filled under:

Perbezaan Dan Jenis Minyak Wangi Yang Berada Di Pasaran


Selalu sebelum kita memilih minyak wangi untuk di beli, kadang kala kita terlihat ada lebel yang tertulis 
Eau De Toilette macam macam lagi perkataan yang terbelit lidah nak menyebutnya, jadi ini ada sedikit informasi mengenai jenis jenis minyak wangi yang di copy khas untuk anda. hehe.

 

 

Wangian Untuk Wanita


Jadi apakah perbezaan antara EDC, EDT dan EDP??
Di sini ada beberapa info tentang jenis wangian yang sesuai untuk wanita.

1) Perfume

Wangian yang mempunyai campuran yang paling pekat, sekitar 15-40% kepekatan. Harganya juga adalah yang paling mahal, dan sudah pasti baunya juga yang paling kuat dan ketahanan yang paling lama berbanding jenis-jenis yang lain.

2) Eau De Perfume (EDP)

EDP adalah lebih ringan berbanding dengan Parfum, dengan kepekatan campuran sekitar 8-15%. EDP juga adalah lebih murah daripada Parfum dan mempunyai ketahanan haruman sekitar 3-5 jam. Tetapi ada juga perfume jenis EDP yang boleh bertahan sehingga 8 jam. Wangian jenis ini sesuai diguna pakai oleh wanita dan dipakai untuk ke majlis formal atau makan malam.

3) Eau De Toilette (EDT)

Ia adalah wangian yang lebih lembut, dengan kepekatan aromatiknya sekitar 4-8%, yang mana ianya lebih sesuai dipakai untuk kegunaan harian seperti ke pejabat. Selalunya harga adalah lebih murah berbanding EDP dan berketahanan 2-4 jam selepas semburan.

4) Eau De Cologne (EDC)
EDC selalunya dipanggil Cologne dan mempunyai kepekatan aromatic yang paling cair, sekitar 3-5% kepekatan. Ketahanan baunya adalah sekitar 2-3 jam.

 

 

Wangian Untuk Lelaki


Di sini adalah sedikit penerangan tentang wangian untuk lelaki.

1) Eau De Toilette (EDT)
Ini adalah jenis wangian yang paling pekat campuran aromatiknya untuk lelaki dan bertahan sehingga 5 jam selepas digunakan. Campuran aromatiknya sekitar 4-10%. Ianya sesuai digunakan ke majlis dan juga ke pejabat. Biasanya EDT ini tersedia dalam bentuk ‘splash’ dan ‘spray’.

2) Aftershave
Kurang kuat wangian dan ketahanannya, tetapi masih menjadi pilihan yang popular di kalangan lelaki. Dengan kepekatan aromatiknya sekitar 1-3%, ketahanan baunya adalah sehingga 2-3 jam. Aftershave adalah lebih ‘friendly’ dengan kulit, sesuai untuk anda yang berkulit sensitif.


Sumber : EzzEddin

Posted By Kemal Merah10:24:00 PM

13 May, 2013

Mencari Ramli Musim Ke 2

 Mencari Ramli

MENCARI RAMLI adalah program pencarian bakat bola sepak yang paling berpontensi di negara ini, dalam usaha untuk meningkatkan taraf bola sepak Malaysia, Program MENCARI RAMLI ini mendapat sambutan hangat oleh peminat bola sepak di seluruh Malaysia.

Mencari Ramli Season 1
 
Mencari Ramli Season 1


Musim pertama MENCARI Ramli pada tahun 2012 menyaksikan 30 pemain muda yang di intai oleh Sekolah Sukan Bukit Jalil untuk memperlihatkan bakat bola sepak mereka, di mana kedua-dua pemenang Mencari Ramli telah serapkan ke dalam pasukan Harimau Muda Bawah-21  dan satu lagi finalis program ini berkhidmat sebagai penyerang di kelab bolasepak U.S Arezzo bawah-17 di Itali.


 Mencari Ramli Musim 2 pada kali ini adalah susulan kepada program musim pertama, kali ini program ini diperluaskan pencarian di seluruh negara dalam usaha mencari bakat muda bintang bolasepak malaysia dengan melalui  siri ujibakat  di 12 lokasi di seluruh Malaysia.  

3 bakat muda bolasepak akan dipilih untuk ke peringkat akhir, di mana dua pemenang akan dipilih oleh para hakim dan seorang lagi melalui undian orang ramai yang juga akan merebut peluang untuk melawat Manchester United Soccer School, Staduim Old Trafford dan biasiswa untuk tiga tahun memasuki Akedemi Frenz United Football.

 

Siapa Ramli:

Seorang budak lelaki Malaysia di bawah umur 16 tahun dan sangat mahir dan berbakat pada bermain bola sepak. Seorang pemain yang setia dengan pasukan dan sebagai seorang pemimpin yang inspirasi dengan sikap yang hebat dan keghairahan untuk bola sepak.

 

Ramli boleh ..

  •  Dia boleh menjadi penjaga gol terbaik.
  •  Dia boleh menjadi pertahanan yang terbaik.
  •  Dia boleh menjadi pemain tengah terbaik.
  •  Dia boleh menjadi penyerang terbaik
  •  Tetapi apa yang kita sedang mencari adalah pemain yang paling berbakat.

 

Objektif Mencari Ramli Musim ke 2

  • Menyediakan platform untuk pemain muda untuk merealisasikan impian bola sepak mereka 
  • Membantu untuk meningkatkan taraf bakat-bakat bola sepak muda tempatan 
  • Ibu bapa untuk melihat potensi anak-anak mereka sendiri dan dapat memberikan sokongan yang padu untuk anak mereka. 
  • Untuk menggalakkan semangat Team Malaysia melalui rancangan realiti ini.

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk turut sama beraksi dan menunjukkan bakat bolasepak anda. Jom lihat senarai tempat ujibakat Mencari Ramli.

Kuala Lumpur
Padang Victoria Institution
20th - 22nd April  
Sabah
Stadium Likas, Kota Kinabalu, Sabah
27th - 29th April        
Melaka                                                       
Stadium Hang Tuah
11th - 13th May      
Sarawak                                             
Padang Yayasan Sarawak
18th -20th May
 

Mencari Ramli Season 1 Winners at ManUtd Soccer School

Mencari Ramli Season 1 Winners at ManUtd Soccer School
Program ini mendapat sokongan penuh En Izham Omar

Posted By Kemal Merah6:34:00 PM