Showing posts with label Kamen Rider. Show all posts
Showing posts with label Kamen Rider. Show all posts

27 December, 2012

Kamen Rider Wizard Ep 16 Eng Subs

Kamen Rider Wizard Ep 16 Eng Subs " Christmas Miracle "

kamen rider wizard 16, kamen rider wizard eng sub, eng subs, subs



Ketika semua orang sibuk melakukan persiapan krismas, Haruto/Wizard bertembung dengan Phoenix Phantom setelah Phoenix mengarahkan Phantom lain menyerang gate.Menjelang Krismas,Koyomi mengenalpasti seorang baru,seorang pemuda bernama Tatsuro. Haruto mesti pergi kedalam underworld Tatsuro untuk mengelakkan Tatsuro menjadi Phantom baru. 
Sinopsis dari : http://muhafida.blogspot.com

Posted By Kemal Merah2:07:00 PM

09 September, 2012

Kamen Rider Wizard Episode 2 - RAW

Filled under:

Kamen Rider Wizard Episode 2 . Showtime!!!!
kamen rider wizard episode 2

kalau nak Eng Sub kamen rider wizard episode 2 kena tunggu malam ini atau esok.

Posted By Kemal Merah2:33:00 PM

05 September, 2012

Kamen Rider Wizard. Henshin.!

Filled under:

2 September lepas, semua peminat Kamen Rider di seluruh dunia telah menonton tayangan episode pertama siri terbaru Kamen Rider Wizard. Aku pun sangat teruja dengan siri terbaru dari Hensei ni. Komen aku untuk episode 1 pertama ni?


1. Baju semart la jugak.
2. Awek dalam siri ni cun (Rinko tu cun oooo...).
3. Style suara driver macam OOOs sikit.

4. Silver bullet macam D.M.C
5. Member haruto (KRW) Koyomi dan entah sapa lelaki (yang buat cincin) dalam rumah tu dah macam style dari Decade.

5. Phantom bole tahan kuat. teringat kat Undead.

komen lebih lebih pun tak guna, bagi yang belum tengok. jom tengok. huhu. English Subtitle nih. eh, Malay Sub ada jugak ke? kalau ada orang buat inform2 la ye.. huhu.

Posted By Kemal Merah12:54:00 AM