Showing posts with label Tingkatkan Earning 8share. Show all posts
Showing posts with label Tingkatkan Earning 8share. Show all posts

26 November, 2013

5 Tips & Cara Hack 8share Untuk Tingkatkan Earning

Tips dan Cara Hack 8share Untuk Tingkatkan Earning


Tips dan Cara Hack 8share Untuk Tingkatkan Earning | Nak dapat duit free menerusi online memang lah senang, senang? siapa yang cakap senang? kalau senang dah lama dah aku belikan backhoe untuk tokwan aku untuk uruskan kebun dia. Jadi apa boleh buat, kita HACK saja 8share bagi cepat sikit earning dia naik.


Tanpa melengahkan masa lagi, jom kita baca bagaimana nak hack dan tingkatkan earning 8share.

Pertama.
HACk Yang pertama sekali anda mestilah hack diri anda dulu. Kena Rajin. Kena Ramah. Kena Sabar. Bak kata pepatah, ROME WAS NOT BUILD IN A DAY!


Kedua,
Ayat Power. Setakat terer mengorat awek mengunakan ayat sesumpah buat apa bro, serlahkan bakat anda dengan menulis status dengan mengunakan ayat ayat power. Tambah Penegasan dalam ayat anda, contoh. HEBAHAN, MESTI BACA, INFO MENARIK, dan sebagainya.

cara-tingkatkan-earning


Ketiga,
Letak Gambar yang menarik pada post anda, tetapi letaklah gambar yang berkaitan dengan apa yang anda iklankan. Jangan tipu pembaca.


Keempat,
Pendekan Link Anda mengunakan google shorten-er atau bitly. Untuk pengetahuan anda, rakyat malaysia sekarang ni telah di jangkiti sindrom dengki atau was was RM0.20, tengok link pelik sikit, dalam hati tu mesti kata "ni mesti nak aku klik untuk dia dapat 20 sen ni".
What the Jubur. Hang bagi kat bangla jaga tandas 4 kupang boleh pulak!!


Kelima,
Patuhilah Undang Undang 8share.
Jangan post kesemua kempen dalam satu post.
Jangan buat ayat iklan merayu rayu suruh orang klik. Please Klik la.. apa la.
AWAS, pernah terjadi seorang ahli yang account dia dah seratus lebih duit tetapi kena banned atas alasan melanggar etika pengiklannan.


Posted By Kemal Merah7:13:00 PM