Showing posts with label apa itu seo. Show all posts
Showing posts with label apa itu seo. Show all posts

30 May, 2011

Belajar Teknik SEO Tingkatkan Traffic Blog

pada mulanya blog ni aku guna teknik blogwalking untuk promosi atau naikkan graf nuffnang. letih jugak la...kadang-kadang tu post dekat FB. huhu..kadang- kadang rasa letih jugak. Biasalah buta blogging aku nih. walaupun trafic mencanak naik, tapi tak ada komen-komen yang bernas. macam tak ada feedback la kan. tak syok...oo..huhu. aku buat blog nih nak bagi hampa baca,pastu lontarkan pandangan..bukan semata-mata untuk kejar populariti ok..huhu. tak ada makna nya kalau followers ramai, tapi pembaca yang setia tak ada.kan kan.

dari titik kesedaran disitulah aku rasa patut belajar teknik seo nih. seo.?

Posted By Kemal Merah1:54:00 AM