Showing posts with label awek cun. Show all posts
Showing posts with label awek cun. Show all posts

19 May, 2013

Gambar Comel Cristina Suzanne Actress Filem KIL

 
Cristina Suzanne

Sekilas mengenai cristina suzanne


Nama: Cristina Suzanne Stockstill
Panggilan: Cristina
Tarikh Lahir: 22 Januari 1985
Usia: 26 tahun
Keturunan: Melayu/Jerman
Agama: Islam
Drama: Kasih Najihah (TV9), Dia Bukan Maryam (TV9), Cermin Pada Bulan (TV3), Bicara Hati (akan datang)
Filem Bebas: Kil (2011) dan My Indie Rock Darling (2006)
Tinggi : 168 cm
Tempat kelahiran : Johor
Kerjaya dulu: bekas Peramugari (2003 -2009)


Cristina Suzanne

Cristina Suzanne

Cristina Suzanne

Cristina Suzanne bertudung

Cristina Suzanne bertudung

Cristina Suzanne

Cristina Suzanne

Cristina Suzanne bertudung

Cristina Suzanne KIL THE MOVIE

Sekilas Mengenai Filem KIL The Movie


Synopsis:
Akil (KIL) is a depressed young man who has suicidal tendencies. But, he could never bring himself to commit suicide. His attempts to die always fail miserably until he finds the perfect solution: A quirky assassination agency that helps kill suicidal people. KIL agrees with the terms of the company. The assassination will be anonymous. He wouldn't know the details about who the assassin is, even when or where he will die. This was ideal for KIL, until he falls for a girl he meets, Zara. Suddenly, he starts to have second thoughts on taking his life.


Posted By Kemal Merah2:44:00 PM

27 March, 2013

Gambar Awek Ketagih Dadah

Astaga.. apa nak jadi dengan dunia akhir zaman ni. Semakin pelik pelik perangai. Semoga kita sekeluarga dalam keadaan yang sihat dan bahagia. tak gitu? gitu... gitu...

Gambar Elfira Loy ini tak ada kaitan, hanya sebagai penyeri blog yang kusam ini, oh elfira ku..muah muaahahhaha.


Gambar awek seksi yang ketagih dadah ini bukan lah bertujuan nak aib kan sesiapa, mahupun awek itu sendiri, tetapi sebagai pengajaran tentang betapa bahaya dadah ini. Jika otak dah di Hilang Akal maka tiada gunanya lagi, lebih baik bagi makan otak tu kat zombie penyamun inc.

Untuk melihat gadis seksi yang ketagihan dadah itu, sila klik butang di bawah. Mohon Kawal Nafsu.










Jauhilah Dadah. Peace Yooo...

Posted By Kemal Merah2:12:00 AM

09 November, 2012

Blog Yuyu Zulaikha Di Godam Peminat

Filled under:

haih.. susah betul jadi lelaki kacak ni. haha. KONON.! Selepas percubaan mengorat Yuyu Zulaikha tak beberapa nak menjadi, aku pasrah. siapalah aku. hanya lelaki di sebelah tiang.

awak semua ada baca tak entri dari brader ikmal yang bertajuk Twitter Najwa Latip di Godam yang peminat tegar si najwa latif ni sanggup godam twitter najwa latif . alahai.. kesian kat najwa. dah la tengah SPM. si pengodam tu pun kena berhati perut la sikit.

ngomong ngomong, berpandukan isu twitter  najwa latif di godam peminat tegar, apa kata aku akan buat perkara yang sama kepada Yuyu Zulaikha iaitu Blog Yuyu Zulaikha Di Godam Peminat.

 Hahaha...

Bukak facebook pun password salah, ada hati nak godam godam. 

yuyu zulaikha kena godam
kupukupukecik.blogspot.com



Posted By Kemal Merah2:09:00 AM

21 July, 2011

Cantiknye awok nih, ada FB.?

Filled under:

pergh...bertuah le kalau aku boleh ngorat pakai ayat tajuk entry nih. haha.. bak orang kata hidung tak mancung pipi tersorong-sorong, huhu. (self confident kurang..haha)
tak kisah la apapun, asal cantik skit, body ada pakej skit mula la hampa nak mengulat bulukan diri.. apa tujuan hampa mengorat.?

  1. dah tiba masanya untuk mencari jodoh.?
  2. saja nak test ayat power.?
  3. sekadar menambahkan koleksi aweks.?
  4. saja suka-suka nak mengatal untuk puaskan nafsu.?
  5. nak tambah kenalan konon nye..padahal yang budak lelaki sebelah pintu tak nak pun tanya nama dia.?
  6. dah memang tabiat hampa kawan dengan berlainan jantina.?
  7. dah tangkap cintan, buruk pun buruk lah. janji hati bersih.?
  8. kawan-kawan ada awek, kita pun nak awek jugak.?
  9. dicabar member-member.?





p/s : Gangster Kelas dah pakai Lipstiks.




Posted By Kemal Merah5:59:00 PM