Showing posts with label jobdirumah. Show all posts
Showing posts with label jobdirumah. Show all posts

22 July, 2013

Komisen Jobdirumah

Komisen Jobdirumah | Dalam kedukaan Chelsea menang 4 - 1 keatas Rajagopal All Star, email Outlook (apa kelas gmail) aku di gegarkan dengan email komisen RM25.00 dari Jobdirumah. huhu.sembang macam ribu ribu. puihh.


Jadi le tu 1 sale dapat 25.00, kalau 5 sale? apatah lagi 44 sale seperti saudara ahmad faizal aka titan tu. Sementara tunggu cashout nuffnang yang berbulan bulan tu apa salahnya anda try jobdirumah ni. InsyaAllah ada rezeki.

Untuk info lebih lanjut mengenai Jobdirumah.com boleh pergi ke link ini [Link: Info Jobdirumah.com]

jobdirumah-info

Posted By Kemal Merah2:36:00 PM

14 May, 2013

Buat Duit Dengan JOBDIRUMAH.COM

Filled under: ,


Atas pengaruh rakan sebaya (sebaya ke kita?), aku pun akhirnya mengikut jejak rakan blog, Syaifudin Alias untuk sama mencari duit poket menerusi program jobdirumah.com.



Bagi aku dengan habuan yang aku terima dari jobdirumah.com ni boleh la aku bayar domain untuk blog kertasmerah ni.

Aku amat mengalakkan blogger blogger baru di luar sana untuk join program seperti jobdirumah.com ni. walaupun pun kita hanya blogging untuk suka suka ja, tapi sekurang kurangnya bagi lah nampak hasil daripada blog yang kita buat.
Tak la kena marah dengan mak kalau asyik mengadap laptop tapi tak dapat manfaat pun kan. Ce kejutkan mak korang dengan tiba tiba je posmen hantar cek depan rumah. haha

Jadi jom cepat cepat daftar jobdirumah.com dan buat duit dengan nya, part time pun masyuk beb.. aku ingat tahun ni aku nak upgrade blog buruk ni ke wordpress. InsyaAllah..


Posted By Kemal Merah3:47:00 PM

13 April, 2013

Info Berkerja di Rumah | Jobdirumah.com

Bekerja di rumah - Jobdirumah.com


Info Jobdirumah | Assalamualikum, ini ada satu peluang menarik untuk mereka yang tercari cari cara untuk mendapatkan pendapatan sampingan lumayan daripada internet.

Selalu kita lihat di dada dada akhbar dan di laman web tentang ada surirumah yang boleh menjana pendapatan dengan hanya berkerja dari rumah, jadi bagaimana caranya.??

Pada mulanya aku pun buntu, bagaimana untuk bermula berkerja di rumah. Aku fikir sementara aku memperolehi kerja tetap, apa salahnya aku cuba berkerja di rumah sendiri. Tapi bagaimana caranya.

Akhirnya aku temui jawapan yang selama ini aku tertanya tanya. Jawapan nya ada di Jobdirumah.com.

Dalam Jobdirumah.com anda boleh memilih perkerjaan mengikut kesesuaian kebolehan anda.


Releven Jobdirumah.com

Pada mulanya aku ragu ragu tentang ketelusan Jobdirumah ini, tetapi selepas melihat feedback yang baik daripada blogger terkenal seperti CikTom.com dan ramai lagi blogger yang menulis review tentang jobdirumah ini, apa salah nya aku mencuba.

Apa yang anda perlu buat ialah mendaftar jobdirumah dengan yuran RM50 sekali seumur hidup dan selepas itu anda akan diberi panduan bagaimana hendak menjadi freelencer tugasan online dengan gaji yang lumayan dan paling penting 'anda dibayar'

Pendaftaran hanya RM50 sekali seumur hidup, selepas itu pihak jobdirumah akan memberikan email mengenai kerja yang ditawarkan. Anda boleh memilih kerja yang anda nak buat dan bayaran kepada anda akan dibayar dalam USD.

Kalau kita lihat review blogger blogger hebat mengenai jobdirumah ini memang bagus program jobdirumah ni. Untuk anda yang berminat, sila daftar di  Jobdirumah.com


Kelebihan Menjadi Ahli Jobdirumah

Antara kelebihan menjadi ahli Jobdirumah ialah




Posted By Kemal Merah11:54:00 PM