Showing posts with label kacak. Show all posts
Showing posts with label kacak. Show all posts

18 November, 2012

2012 Tahunku Yang Kacak

2012 Tahunku Yang Kacak ini adalah contest seo yang di anjurkan oleh blogger syaifuddin alias. Apa yang menariknya, contest 2012 tahunku yang kacak ini di taja oleh master master blogger dan sudah pastinya hadiahnya lumayan.!
2012 tahunku yang kacak
2012 tahunku yang kacak

Dalam penglibatan aku dalam dunia blogging pada tahun 2012 ini boleh di katakan agak kacak. kacak yang aku maksudkan disini adalah 'lebih baik' dari tahun sebelum sebelum nya.

Alhamdulilah, dalam tahunku 2012 ini aku berjaya menyempurnakan beberapa experiment dalam blogging. Dan aku sekarang semakin ' kacak dengan hasil experiment '.

2012 Tahunku Yang Kacak


Bukan aku nak merasa bangga, tapi PUAS. Setelah sekian lama aku berblogging, baru sekarang aku merasakan kepuasan dalam berblog. kepuasan itu tiba dalam tahun 2012.

Betullah kata pujangga, belajarlah dari pengalaman, tak cukup kalau kita hanya sekadar membaca tutorial atau teknik blogging kalau kita tak praktikan nya. kita mesti cuba. kalau kita tak cuba, bagaimana kita nak merasai pengalaman itu kan.

sebagai contoh 2012 tahunku yang kacak ini adalah sebagai medium terbaik untuk kita belajar mengenai seo. Dalam blog kita pom pam pom pam cerita pasal seo, tapi bila contest seo di adakan kita tak nak mahu nak mencuba. kalau kita tak mencuba bagaimana kita nak tahu tahap ke seo an blog kita.

Kalau anda lihat di atas Tab blog kertas warna merah ini, ada satu section 'teknik seo'. Kalau ada masa boleh la jengguk jengguk di situ. walaupun tak banyak mana tapi boleh la di buat starting point untuk blogger baru untuk ber seo. Semua yang aku tulis adalah hasil experiment aku, aku tak akan tulis teknik seo yang belum aku cuba. huhu. kang kalau tak menjadi habis la aku kena hentam, nanti tak kacak la aku macam boni kacak.

Sebelum itu aku nak ingatkan, aku ni bukannya pakar dalam bidang seo. aku pun masih lagi belajar dan mencuba. Jadi kakak kakak abang abang yang kacak kacak dan cantik cantik di luar sana, tolong jangan hentam adik ye..

Contest ini Ditaja khas oleh : Ciktom, mksyahir, FauziBlues, eizil network, lepakk[dot]com, LadFeamir , nurmisnan, Arazzi penmerah [dot] com Nurmisnan puanbee [dot] com

Baiklah, megi sudah kembang, harapan aku untuk 2012 tahunku yang kacak ini aku harap contest ini berjaya dan akan menjadi satu fenomena. Tahniah blogger SP kerana menganjurkan contest 2012 tahunku yang kacak .

Posted By Kemal Merah11:53:00 AM