Showing posts with label lagu blog. Show all posts
Showing posts with label lagu blog. Show all posts

26 November, 2012

Sebab Lain Kenapa SCM Player Tidak Mesra Blogger

Assalamulaikum,
baca tajuk entri ni macam nak gaduh je kan. releks. dan bawak bertendang, sebenarnya ini hanyalah sekadar entri respon dari entri tips pasang lagu untuk blogger baru.

Dalam entri tersebut banyak feedback yang aku dapat, dan rata ratanya semua tidak bersetuju pemasangan lagu di blog dengan mengunakan scm player.

Selain daripada menambah keberatan blog dan loading ter'dua' kali, ini adalah mungkin lagi salah satu sebab kenapa scm player tak sesuai untuk blog. rujuk print screen comment di bawah ini.

 sahabat kita, zizie daripada blog ice princess maklumkan yang ada sesetengah kolej kolej yang memblock blog mahupun web yang pakai scm player. kalau nak tahu beliau dari kolej mana, sila tanya zizie.

walaupun tak semua yang block, tapi aku rasa itu macam satu kerugian, mana la tahu ANDAI KATA ada pelajar atau student tersebut yang mencari maklumat dan maklumat tu ada di dalam blog anda tapi sayang nya blog anda tidak dapat di akses kerana adanya scm player.

Jadi solusinya, ada di entri tips pasang lagu untuk blogger baru. ^^
Jadi apa kata anda?


Posted By Kemal Merah1:17:00 PM