Showing posts with label lagu. Show all posts
Showing posts with label lagu. Show all posts

15 May, 2013

Lirik Lagu Tema Hari Guru 2013 | 1Aspirasi 1Agenda

Filled under: ,

Lirik Lagu Tema Hari Guru 2013 : 

1Aspirasi 1Agenda

hari guru 2013

Guru Inovatif Melonjakkan Transformasi Pendidikan Negara


Kita Berbicara Tentang Inovasi
Ciptaan Baharu Gaya Hidup Kini
Meningkatkan Produktiviti Terkini
Bangun Beranikan Terima Seruan
 
Mendidik, Memimpin Penuh Berwawasan
Menciptakan Kreativiti
Melahirkan Guru Inovatif
Sahutlah Cabaran, Perubahan
Daulatkan Bidang Pendidikan
Guru Inovatif Melonjakkan
Transformasi Pendidikan Negara
 
Malaysia Ku Tercinta
Kita Berbicara Tentang Inovasi
Ciptaan Baharu Gaya Hidup Kini
Meningkatkan Produktiviti Terkini
Tiada Pernah Jemu Tiada Putus Asa
Sedia Menimba Ilmu Di Mana Saja
Binakanlah Keyakinan
Merentasi Segala Harapan
 


Posted By Kemal Merah1:30:00 PM

29 January, 2013

Lagu Setia Hujung Najwa

Lagu OST Setia Hujung Nyawa


 Ada tengok cerita ni.? Budak tu tak habis habis cerita pasal benda ni. Aku pun kekadang je tengok cerita ni. Keji betul TV3, tayang waktu mahrib, macam mana aku nak tengok. Ah, lupakan, duniawi semua tu. huhu.


Tajuk entri di atas memang sengaja aku 'typo' kan. Sebab rasa 'style' pulak. haha.

Setia Hujung Nyawa ost
Najwa Latif

Disini aku kongsikan lagu lagu ost yang terdapat dalam drama ini.enjoy! ^^






Part Video Najwa tu aku bagi besar sikit. hehe

Posted By Kemal Merah9:57:00 PM

26 November, 2012

Sebab Lain Kenapa SCM Player Tidak Mesra Blogger

Assalamulaikum,
baca tajuk entri ni macam nak gaduh je kan. releks. dan bawak bertendang, sebenarnya ini hanyalah sekadar entri respon dari entri tips pasang lagu untuk blogger baru.

Dalam entri tersebut banyak feedback yang aku dapat, dan rata ratanya semua tidak bersetuju pemasangan lagu di blog dengan mengunakan scm player.

Selain daripada menambah keberatan blog dan loading ter'dua' kali, ini adalah mungkin lagi salah satu sebab kenapa scm player tak sesuai untuk blog. rujuk print screen comment di bawah ini.

 sahabat kita, zizie daripada blog ice princess maklumkan yang ada sesetengah kolej kolej yang memblock blog mahupun web yang pakai scm player. kalau nak tahu beliau dari kolej mana, sila tanya zizie.

walaupun tak semua yang block, tapi aku rasa itu macam satu kerugian, mana la tahu ANDAI KATA ada pelajar atau student tersebut yang mencari maklumat dan maklumat tu ada di dalam blog anda tapi sayang nya blog anda tidak dapat di akses kerana adanya scm player.

Jadi solusinya, ada di entri tips pasang lagu untuk blogger baru. ^^
Jadi apa kata anda?


Posted By Kemal Merah1:17:00 PM

29 May, 2011

TV3 - JUARA MENTOR 5 milik SALMA

Mentor 5 tunjuk ajaq ku sipu!!



Juara Mentor 5 akhirnya milik SALMA . tertunggu jugak lagu baru yang depa nyanyi tadi. kalau aku komen, rata-rata ok la.. tak gempak sangat.huhu. tengok kat rumah makcik aku kat perlis nih, tak tahulah susana kat sana macam mana kan. gempak la kot.(ambil hati)


antara lagu baru yang diperkenalkan.

Posted By Kemal Merah11:33:00 PM