28 May, 2011

Maharaja Lawak Minggu ke 9 JOZAN, JAMBU, SEPAH, NABIL, BALAS

Filled under:

umum dah ketahui penyingkiran kumpulan balas dalam maharaja lawak minggu ke 9. ini ada kado2 untuk anda, persembahan dari kumpulan jambu, sepah, jozan, nabil..

Posted By Kemal Merah12:37:00 AM

27 May, 2011

Kotak follower hilang pulak .... hadoi..hadoi..

Filled under:

kotak follower kat atas ni hilang pulak...adoi..

Posted By Kemal Merah3:28:00 PM

Maharaja Lawak Minggu ke 9

Filled under:

Nampak nya dah tak sabar nak tengok persembahan budak2 maharaja lawak minggu ke 9 nanti..huhu.. walaupun maharaja lawak ni ditayangkan kat astro warna, itu tak patahkan semangat nak tengok jugak persembahan nabil, sepah, jambu.. huhu. maka cara nya ialah anda mesti like page GuaTv Dot Com di facebook. huhu.. syabas untuk admin GuaTv Dot Com yang dengan pantas upload video maharaja lawak kat page dia selepas show maharaja lawak. entah macam mana la speed internet dia eh.. mesti laju gila babas punya!! teringat dulu masa kat asrama, sempat tengok maharaja lawak minggu 1 sampai minggu ke 4 ja, tu pun ehsan dari member kaki download - mendownload nih. huhu.. yang mana nak download full maharaja lawak minggu ke 9 nanti boleh la ushar laman gempak.org. mesti ada hamba Allah yang upload show ni. tak miss plak tu.. kali ni siapa pulak yang akan tersingkir.?? adakah kumpulan balas tersingkir maharaja lawak minggu ke 9 jap g.?? tunggu...huhu

p/s: nak tengok maharaja lawak minggu ke 9 online ?? sini bukan tempatnya.. hehe

Posted By Kemal Merah2:29:00 AM

26 May, 2011

Sejarah Kaum Israel & Review Benjamin Netanyahu dalam YouTube - Awesome Worldview Project

Filled under:

Umum sekarang ni (dari kaca mata muslim) melihat negara israel adalah satu negara yang kejam, penjajah, terrorist, perampas, busuk kaki dan hati dan sebagainya. hanya sebahagian 'Makhluk Allah' dari eropah dah sebelah timur tengah mengangap perkara yang sama tentang negara Yahudi Laknatullah ini. ada juga yang tak kurang menyokong negara Yahudi ini. Mereka bagaikan

Posted By Kemal Merah1:44:00 AM

25 May, 2011

Di sebalik tirai kamar gelap gelita ini..

Filled under:


Semalam semasa tengah layan Mr. GOOGLE cari info pasal  tokoh kepimpinan untuk member aku sorang nih Kyra, (blajar jadi nurse, tapi kena buat essay pasal tokoh ..tak paham aku) aku terpikir nak search nama blog aku nih kat google.. nak tau apa yang muncul.??? lihat gambo kat bawah ni...hahah

Posted By Kemal Merah3:27:00 PM

Kelahiran Blog yang Serabut

Filled under:

Setelah berjam mencari layout yang sesuai dengan blog nih last2 aku pilih layout hitam entah apa apa nih..
huhu..bedal ja lah kemal... dan untuk pengetahuan hampa, blog ini dulu namanya "KERTASWARNMERAH" sekarang aku da tukar jadi KEMAL's Story... nama tupun aku bedal jugak..
yang si kyra tu pulak, gelak kan aku pasal url blog nih ciut.. mylovelybucuk.blogspot.com .. haha~ aku pun tak sangka aku letak url nih..adoi... haha

Posted By Kemal Merah12:25:00 AM

24 May, 2011

Penjagaan laptop @ Kamputer hampa

Filled under:

Nak berkongsi sedikit Tips mengenai penjagaan laptop @ kamputer hampa..

Tips penjagaan fizikal:

► Pastikan

Posted By Kemal Merah2:00:00 PM

19 May, 2011

Kartun itu, Dunia ku..

Filled under:

Nak citer pasal kartun. td masa duk cari-cari video untuk sepupu aku si ADaM DAnisH nih.. kat Youtube,  aku terjumpa cerita Hikayat Sang Kancil dan Monyet terbitan Filem Negara Malaysia.
pergh...terkesima aku..kartun yang selalu

Posted By Kemal Merah1:47:00 AM

03 April, 2011

Selasai Jamuan RPI PSP

Filled under:

Akhirnya selesai sudah jamuan yang di rencanakan berminggu-minggu..overall, aku puas hati. haha..

dalam jamuan tu kami di minta untuk menyediakan hadiah untuk ditukar2 sesama ahli..aku x tau nak bagi apa.
last2 aku membuat keputusan untuk bagi jah buku Pengurusan

Posted By Kemal Merah2:18:00 PM

25 March, 2011

Blog baru Cerita baru

Filled under:


Sile klik untuk TUMBESARAN yg sempurna
Akhirnye setelah berkabung begitu lama dalam

Posted By Kemal Merah3:55:00 PM