27 October, 2013

Penjelasan Ku Bukan Alasanku Sebab Tak Update Blog Ku

Filled under:


Selepas kejadian jatuh motor akibat lubang yang tersusun cantik di jalanan, mood nak berbloging semakin kembang kumcup. Mungkin kerana effect daripada kehilangan 4 kuku jari kaki kot menyebabkan blog ni ta terupdate buat suatu masa yang lama. Tapi apa kaitannya. Adakah selama ni aku menulis dengan jari kaki?

Oh tidak, aku masih lagi mampu nak menulis dengan mengunakan jari di tangan. Pasal kehilangan kuku yang tercabut dek lubang di jalan tu aku tak salahkan lubang tu. Salah diri sendiri la kot. Sebab kalau nak dakwa di mahkamah pun belum tentu lubang tu di sabitkan kesalahan atas menyebabkan kecederaan kepada aku.

hehe.

masuk-lubang
Contoh Gambar Lubang Yang Melampau SUMBER: Google    

1 Comments:

Atiqah Aziz said...

lama tak jenguk blog ni..laaa, dah tukar design baru. Cantik dan nampak pro. Macamana sekarang dah sihat ke?..kuku kaki dah tumbuh? ehehe