05 August, 2011

Special Bloggers to Review

Filled under: ,

Asalamualikum, ini adalah review yang kedua kalinye..hehe kepada cik hazaika zulkafli, maaf la ye jika review ini tak seberapa, tujuan review ni pun untuk merapatkan ukuwah diantara kita.huhu.

ok2..kita proceed.....



header

simple..tak payah nak flash2 tau transperent mahupun gambo-gambo yang merugikan usage. huhu... dengan template dari blogger, sudah cukup menonjolkan keranggian.haha...(maaf, ayat ni x boleh blah)

dengan tema warna hitam cukup memisterikan setiap pelawat yang menjengah blog ni..huhu.. entry pon best jugak. ranggi, ikut perasaan ja nak tulis apa pun. yang paling best entry pasal dia 'basuh' budak-budak bajet hot cite pasal pakwe dalam fb. haha..hadoi..

berbeza dengan blog-blog wanita yang lain yang lebih kepada gurly2 cintan cintun mahupun blog yang bersepah dengan widget2 yang tak perlu, beliau dengan happy nye menulis dan ber'karangan' dengan style dan gaya tersendiri. menyusuk hati oo kalau baca. huhu. penuh dengan pengertian. kalau lambat pikap, memey la hampa...hahaha..

lagi satu cik hazaika zulkafli ni, seorang penuntut di IPTA kat Pulau Pinang dan stady dalam bidang elektronik komputer eng. pergh....

hampa cari pasai dengan dia, silap, hampa kena HAck...hehe..

entry semasa cik hazaika zulkafli ..... sila klik.


tangkap muat*




jom terjah blog ni dan sama-sama kita kawan dengan beliau...
i followwwwww....




p/s: bantu-membantu kan amalan mulia...

3 Comments:

hazaikazulkafli said...

terbangga jap...huhuh..ty kande.gua tergaru.


p/s:jgn berniat nak mempromot ye.gua hepi ceni.ty.

Lily Suhaili said...

Good job !:DD

aRaN said...

wa kenal ini budak. dia ni suka kodok hahahaha