20 March, 2012

JIKA AKU PELAKON POPULAR

Filled under:

Segmen : Jika Aku Pelakon Popular ......



Alkisahnya, semasa buat rondaan bersekutu dari bolg ke blog, sampailah ke blog Mak Dara yang mengugguli anugerah Worst Blog Of The Year baru baru ni di Worlds Blogger & Social Media Awards 2012.


Dia ada buat segmen berkisarkan industri seni lakon. almaklumlah orang industri perfileman katakan.. jom jawab soalan ringkas yang ditanya dalam segmen ini.


Mak Dara Tanya : Nama glamo
ur anda di dalam dunia perfileman.
Kemal Ajmain. (Haha..)

Genre filem yang anda mahu lakonkan
Lawak-Lawak Lawan Lawan (err..x tau nama genre nih..)

Watak yang diidamkan
Keluang Man

Siapakah yang anda mahu menjadi Hero / Heroin untuk berlakon di samping anda dalam filem itu?

HERO : M.Nasir (Inspektor Shahab)

HEROIN : Faezah Elai (cecece..)

amacam? Boleh Jadi Pelakon Popular tak ? haha...
Tahukah Anda 4 Ciri kesihatan yang Optimum?

27 Comments:

iema ツ said...

haha . harap harap popular la lepas nie . martabatkan kluang man . asyik superman je kluar panggung . hee ~

Nurul Farah Asyikin said...

ecececeee.. *kemas beg lari balik kmpung..

KertasWarnaMerah said...

iema. yup..kluang man best!! bila la diorang nak buat Keluang Man Realife punya...hmmmmm...

Farah!!! : Jangan pergi...

Nurul Farah Asyikin said...

nak pegi jugakkkkkk ! :(

KertasWarnaMerah said...

alah...nanti lini ngorat i mcm ne? hahaha

Ety said...

haha. kalau nak jadi nak kluar filem Kluang Man nih, boleh panggil Ety jadi TIUNG MAN , hehe :D

eyashahira said...

wahhh :) keluang man . kihkihkih .

Liniey Nor said...

oittt3!!patut la tersedak..ada org sebut namaku upenya..hahaa..merah,awat keluang man jugak yg ko pilih ..haha

Nurul Farah Asyikin said...

erkkkk..gatai ! huhhh .

Liniey Nor said...

erkkkkk....

KertasWarnaMerah said...

ety: haha..boleh2...jadi tiungman.baru gempak!!

KertasWarnaMerah said...

lini: sebab, asik2 gren letern..sperman, apa kata kita naikkan semula keluang man. buat realife gitu..baru best!!

nanieybarnieylurviey said...

fuyoo... hehe.. sy nk nyanyi lagu kluang man!!!!!!!!!

KertasWarnaMerah said...

nani..huhu..boleh ja..tapi pastikan lirik tak lari..

ikafantasi said...

m.nasir yang xthn tu..boleh blakon kot..dalam iklan kitkat..kehkeh

KertasWarnaMerah said...

hehe..m.nasir jadi inspektor sahab..haha..bayangkan..haha

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Terima kasih sbb sudi join segmen mak ni ye.. mana tahu satu hari nanti angan angan bisa jadi kenyataan kan hehe.. tapi jawapan kluang man tu buat mak gelak tergolek2 dibuatnya hehehe sukaaaaa mak hehe . btw mak dah masukkan semua senarai peserta di entry ini ya http://citershark.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

dyabunga said...

ok tu kluang man..tak ada orang jadi lagi..haha..

hazaikazulkafli said...

baling man..aku hengat nama heroin aku ...huhuhuhu

farhanamasdo said...

hai ! singgah n follow sini sekali dengan membalas kunjungan . kenapa nak jadi kluangman =.=

charmyiex said...

salam.dari segmen yg sama...follow awk

http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-jika-aku-pelakon-popular.html

Cik FaRiZaM said...

salam perkenalan, bc entry awk ni...huhu~ dtg dr blog mak dara

jemput la ke blog sy juga ye...follow ur blog :)

http://afasz.blogspot.com

Cik FaRiZaM said...

perghhh glamour yuuu...kemal ajmain...hehe

KertasWarnaMerah said...

terima kasih!!

Solehah Shamsuddin said...

wahh terbaik la merah! eh,bestnye mak dara komen blog merah...

KertasWarnaMerah said...

haha..best!! taksangka lak dia sudi komen.

Patrick Star said...

gua pun nk join gak movie ni...nk jd tiongman