Skip to main content

JIKA AKU PELAKON POPULAR

Segmen : Jika Aku Pelakon Popular ......



Alkisahnya, semasa buat rondaan bersekutu dari bolg ke blog, sampailah ke blog Mak Dara yang mengugguli anugerah Worst Blog Of The Year baru baru ni di Worlds Blogger & Social Media Awards 2012.


Dia ada buat segmen berkisarkan industri seni lakon. almaklumlah orang industri perfileman katakan.. jom jawab soalan ringkas yang ditanya dalam segmen ini.


Mak Dara Tanya : Nama glamo
ur anda di dalam dunia perfileman.
Kemal Ajmain. (Haha..)

Genre filem yang anda mahu lakonkan
Lawak-Lawak Lawan Lawan (err..x tau nama genre nih..)

Watak yang diidamkan
Keluang Man

Siapakah yang anda mahu menjadi Hero / Heroin untuk berlakon di samping anda dalam filem itu?

HERO : M.Nasir (Inspektor Shahab)

HEROIN : Faezah Elai (cecece..)

amacam? Boleh Jadi Pelakon Popular tak ? haha...
Tahukah Anda 4 Ciri kesihatan yang Optimum?

Comments

iema ツ said…
haha . harap harap popular la lepas nie . martabatkan kluang man . asyik superman je kluar panggung . hee ~
ecececeee.. *kemas beg lari balik kmpung..
Akemal said…
iema. yup..kluang man best!! bila la diorang nak buat Keluang Man Realife punya...hmmmmm...

Farah!!! : Jangan pergi...
nak pegi jugakkkkkk ! :(
Akemal said…
alah...nanti lini ngorat i mcm ne? hahaha
Ety said…
haha. kalau nak jadi nak kluar filem Kluang Man nih, boleh panggil Ety jadi TIUNG MAN , hehe :D
Anonymous said…
wahhh :) keluang man . kihkihkih .
Unknown said…
oittt3!!patut la tersedak..ada org sebut namaku upenya..hahaa..merah,awat keluang man jugak yg ko pilih ..haha
erkkkk..gatai ! huhhh .
Akemal said…
ety: haha..boleh2...jadi tiungman.baru gempak!!
Akemal said…
lini: sebab, asik2 gren letern..sperman, apa kata kita naikkan semula keluang man. buat realife gitu..baru best!!
nanieydotcom said…
fuyoo... hehe.. sy nk nyanyi lagu kluang man!!!!!!!!!
Akemal said…
nani..huhu..boleh ja..tapi pastikan lirik tak lari..
ikafantasi said…
m.nasir yang xthn tu..boleh blakon kot..dalam iklan kitkat..kehkeh
Akemal said…
hehe..m.nasir jadi inspektor sahab..haha..bayangkan..haha
bicara mak dara said…
Terima kasih sbb sudi join segmen mak ni ye.. mana tahu satu hari nanti angan angan bisa jadi kenyataan kan hehe.. tapi jawapan kluang man tu buat mak gelak tergolek2 dibuatnya hehehe sukaaaaa mak hehe . btw mak dah masukkan semua senarai peserta di entry ini ya http://citershark.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html
dya nasir said…
ok tu kluang man..tak ada orang jadi lagi..haha..
IamJoonet said…
baling man..aku hengat nama heroin aku ...huhuhuhu
farhanamasdo said…
hai ! singgah n follow sini sekali dengan membalas kunjungan . kenapa nak jadi kluangman =.=
charmyiex said…
salam.dari segmen yg sama...follow awk

http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-jika-aku-pelakon-popular.html
Afasz said…
salam perkenalan, bc entry awk ni...huhu~ dtg dr blog mak dara

jemput la ke blog sy juga ye...follow ur blog :)

http://afasz.blogspot.com
Afasz said…
perghhh glamour yuuu...kemal ajmain...hehe
Akemal said…
terima kasih!!
wahh terbaik la merah! eh,bestnye mak dara komen blog merah...
Akemal said…
haha..best!! taksangka lak dia sudi komen.
S.A.M said…
gua pun nk join gak movie ni...nk jd tiongman

Popular posts from this blog

Kitab Injil yang Sebenar di temui

Sebuah Kitab Injil yang mengandungi ramalan bahawa Nabi Muhammad saw bakal muncul di akhir zaman telah mencetuskan minat daripada Vatican, pusat keagamaan bagi Kristian bermazhab Katholik. Pope Benedict XVI sendiri teruja untuk melihat isi kandungan Injil yang dikenali ‘Gospel of Barnabas’ itu. Injil yang bertinta emas dan keseluruhan menggunakan bahasa ibunda Nabi Isa as, bahasa Aramaic dianggarkan berusia lebih daripada

Siapa Mikhail Isaaq

Siapa Mikhail Isaaq | Aku pasti korang mesti tertanya tanya siapalah Mikhail Isaaq ni? semua ni gara gara video yang terlepas ke youtube seorang awek cun muslimah mata bulat yang memuat naik video pengakuan yang beliau adalah crush si Mikhail Isaaq.


Jadi persoalannya, siapa Mikhail Isaaq ni? Kalau anda salah seorang peminat Mikhail Isaaq yang membaca entri ni, sila jelaskan di bahagian komen. Anonymous pun tak apa. haha. dan adakah beliau lebih hensem daripada aku?


Tips Blogging - Menulis entry / post dengan berkesan

Asalamulaikum, sihat? kalau sihat alhamdulilah..kalau sakit pun alhamdulilah. Kan Sakit itu nikmat, Sihat tu Mahal..hari ni aku nak kongsikan, tips dalam penulisan blog. aku bukan nya teror sangat dalam bidang-bidang tips-tips nih, tapi apa salahnya kalau kita nak berkongsi ilmu kan. sama-sama kita belajar. cekidaut..(ala ala iklan lisa suriani)