Showing posts with label Ainan Tasneem Kemalangan. Show all posts
Showing posts with label Ainan Tasneem Kemalangan. Show all posts

22 July, 2013

Ainan Tasneem Kemalangan

Ainan Tasneem Kemalangan | Penyanyi yang terkenal menerusi lagu Aku Suka Kat Hang, Ainan Tasneem dikatakan telah mengalami kemalangan kereta sewaktu melalui lebuhraya NPE (New Pantai Express Highway) sekitar jam 2.30 petang semalam.
Menurut Ainan Tasneem, sewaktu kemalangan berlaku, dia dan teman baiknya dalam perjalanan menuju ke Bandar Tasik Selatan dan secara tiba-tiba kereta yang dinaiki mereka bertembung dengan sebuah kereta dari arah belakang.

Gambar keadaan kereta ainan tesneem selepas kemalangan di muat naik oleh beliau di halaman faceboo nya. lihat di bawah.

ainan-tasnem-kemalangan

Kejadian semalam di lebuhraya NPE. 21 Julai around 2.30 pm. Alhamdulillah…. Nothing happen to me and my bestfriend. Cuma sekarang setiap urat dekat badan terlalu sakit dan banyak lebam akibat impact yang terlalu kuat.We were on our way to Bandar Tasik Selatan. Bertembung dengan kereta belakang yang nak ke kanan waktu kita orang nak masuk ke simpang kiri. Kereta dua-dua dalam keadaan yang sangat laju.Dalam kereta berasap dan airbag semua keluar. Alhamdulillah tayar kereta terkeluar dari tempat tayar so besi tu tersekat dekat longkang. Kalau tak, kereta memang terus akan menjunam ke tepi gaung sebelah tu je.Nauzubillah. Alhamdulillah Allah masih bagi nyawa untuk kami bernafas… To people out there, please.. Drive safely. Sayangi nyawa anda. Ainan trauma kejap :( Sampai sekarang masih teringat ingat apa yg berlaku semalam. Tq Allah for giving us chance to live.
ainan-tasneem-kemalangan
Sumber dari pesbuk ainan tasneem

Menjelang musim perayaan ini berhati hatilah di jalan raya. Malang tak berbau. Pandu cermat jiwa selamat, Pandu tak cermat jiwa lumat.Takziah  buat ainan tasneem dan rakan beliau.

Posted By Kemal Merah5:01:00 PM