Showing posts with label Merapu. Show all posts
Showing posts with label Merapu. Show all posts

23 August, 2013

Ilusi Bergambar Dengan Majalah Yang Menarik

Filled under:

Ilusi Bergambar Dengan Majalah Yang Menarik

Pernah tak anda terfikir untuk tangkap gambar anda dengan majalah yang anda beli seperti di bawah ini? Dibawah ini ada beberapa gambar yang menunjukan beberapa orang yang entah dari mana, menangkap gambar mereka dengan iklan dari majalah. Jom lihat gambar ilusi bergambar dengan majalah di bawah/

Buka Sini Untuk Lihat Gambar:

gambar-majalah

majalah-gambar

gambar-awek

gambar-itik

majalah-orang

awek-cium

gambar awek

awek-gambar

awek-hantu

Posted By Kemal Merah10:26:00 PM

17 June, 2013

Gambar | Mencari Sesuap Nasi Di Pencakar Langit

Filled under: , ,



sesuap nasi
gambar hiasan

Setiap pekerjaan ada risiko nya. Apa yang penting ialah keprihatinan antara majikan dan pekerja mengenai aspek aspek keselamatan. Bayangkan majikan tidak menyediakan kemudahan keselamatan untuk para pekerja nya tetapi kerjanya amat berisiko tinggi. Mahu tidak mahu mereka terpaksa melakukannya demi sesuap nasi.  Jom lihat gambar mereka yang mencari sesuap nasi di pencakar langit.

Mencari sesuap nasi:



















Posted By Kemal Merah9:49:00 PM

03 June, 2013

7 Ragam Blogger Malaysia

Filled under: ,

 Ragam Blogger Malaysia Yang Selalu Kita Lihat


Ragam Blogger Malaysia | Entri kali ini hanyalah sekadar entri santai bacaan ringan. Tiada kaitan samada yang masih hidup, mahupun yang akan mati. Tak ada niat nak perli perli. sesaja je nak bagi panas hati. hehe.


Blogger Sombong

Ragam paling popular sekali dalam arena blog MALAYSIA, Blogger Sombong. Tak kisah la blogger baru atau lama, ada juga seketul dua blogger yang memang ekk!. Tapi sombong macam mana pun tetap digemari peminat peminatnya.












 

Blogger Lelaki Pecinta Wanita

Ragam seterusnya adalah blogger yang boleh dikatakan agak pecinta wanita. Blogger ini selalu ada untuk blogger wanita, awek, atau pun janda yang singgah di blog mereka. Bersikap rasis kepada kaum lelaki yakni sama jenis dengan nya. Seringkali sedia menjawab atau membalas komen atau entri daripada blogger wanita, kalau blogger laki dia buat derk je.











 

Blogger Syok Sendiri

Blogger syok sendiri ini adalah ragam tanpa sedar. Sentiasa bermegah megah dengan pencapaian. semua dia nak heboh. Kesan daripada syok sendiri adalah beliau berjaya memperoleh pendapatan yang agak mengagumkan. Sapa kata syok sendiri ni tak bagus?

















 

Blogger Malas Update

Bukan malas sebenarnya, tapi tak ada idea nak update blog. hehe.Kadang kadang sampai berbulan bulan blog tak update. Mungkin kerana busy kerja sampai tak terupdate blog.Sentiasa berada di list terbawah bloglist di blog.


















 

Blogger Jiwang

Sentiasa update mengenai hubungan dengan teman lelaki atau teman wanita. Sentiasa memuja awek atau pakwe di blog, sampaikan banner pun letak gambar bermesraan makan tuti frutti denga pasangan. Selalunya blog macam ni dihalimunankan daripada pengetahuan ahli keluarga yang lain.














 

Blogger Sedih

Ragam blogger sedih ini amat sedih sekali, selalu menulis hal hal yang menyedihkan didalam blog. Awek minta putus terus dimakinya awek tu dalam blog, mungkin itu sebagai salah satu cara terapi meluahkan perasaan sedih.













 

Blogger Gila Gila

Ragam blogger ini mungkin yang menarik sekali. blogger gila gila ni sangat menghiburkan hati pambaca nya. ada saja entri gila dan tak masuk akal untuk di kongsikan kepada pembaca. Walaupun bukan 100% benar, cukuplah sekadar untuk menghiburkan hati. Tapi awas, jangan jadi gila babing.










Posted By Kemal Merah1:45:00 PM

02 June, 2013

Gambar Aktiviti Waktu Lapang Remaja Di China

Filled under: , ,

Aktiviti Riadah di Chang Kong Cliff Road



Ini adalah beberapa gambar pemuda pemudi di Negara tanah besar China yang sedang menikmati aktiviti riadah di waktu lapang. Kalau tengok muka awek yang menikmati Chang Kong Cliff Road ini, nampak macam releks dan cool je. Mungkin Chang Kong Cliff Road ini terjamin keselamatannya. Jom Lihat gambar remaja di china buat untuk mengisi masa lapang dibawah.

Aktiviti Waktu Lapang Remaja Di China:










Posted By Kemal Merah1:04:00 AM

30 May, 2013

Gambar Keadaan Wanita Berusia 23 Tahun Hamil Kembar 5

Filled under: , ,

Seorang wanita berusia 23 tahun telah mengejutkan seluruh negara Republik Czech bahawa beliau berjaya hamil dengan kembar lima tanpa menggunakan IVF.

Alexandra Kinova

Alexandra Kinova, 23, dijadualkan melakukan Caesarean pada hari Ahad ini untuk melahirkan kembar lima pertama dalam sejarah Republik Czech.

Alexandra Kinova yang sudah mempunyai seorang anak lelaki, juga mengatakan dia tidak sedar bahawa dia telah mengandungkan lima bayinya itu.

Lihat gambar Alexandra Kinova di bawah.

Lihat gambar Alexandra Kinova:


Alexandra Kinova

Alexandra Kinova

Alexandra Kinova

Alexandra Kinova



Posted By Kemal Merah11:17:00 PM