Showing posts with label assignjobs. Show all posts
Showing posts with label assignjobs. Show all posts

05 June, 2013

Bagaimana AssignJobs.com Bekerja?

Filled under: ,

Bagaimana AssignJobs.com Berfungsi?


Tak pasal pasal terpopular pulak assign jobs ni. Ramai rupanya yang tercari cari money online. Satu je aku nak ingatkan, walaupun kerja secara online ni sana sini orang kata mudah dan senang, tapi benda ni tak kan berjaya kalau tak ada kesabaran. Klau skim cepat kaya boleh la duduk saja duit masuk tanpa usaha entah duit tu datang darimana. Nak macam tu ke?

Sekurang kurangnya benda macam Assignjobs ni la kita tahu duit yang kita dapat tu dari mana. WALAUPUN LAMBAT.

chewah.. backup assignjobs nampak. ahak. tak lah, tu la ayat nak menyakinkan hampa. ayat kena manis, amacam ayat aku? rasa macam nak sign up terus tak? haha


baru dapat ciput


Maafkan saya.

Baiklah, bagaimana assignjobs ni bekerja,


Selepas anda daftar assignjobs, anda akan dibawa ke menu utama, di situ ada tertulis Feature Jobs. kalau ada jobs pada waktu itu, akan adalah senarai list jobs yang boleh korang buat. Tak pun korang lihat di bahagian worker menu, pilih available job.

tak ada pun!

tu maknanya semua jobs dah di sapu bersih oleh orang orang sebelumnya. tu la sapa suruh lambat daftar.

contoh, ini tandanya job job sudah disapu oleh taiko cendol banting

So kena tunggu la lagi ada orang post kerja untuk kita buat...

Alasan kenapa tak banyak job untuk kita buat.


Buat masa ni rakyat kat malaysia baru saja didedahkan dengan program berkerja dirumah dengan USAHA secara online. Makanya employer yang nak mengaji anda mungkin tak ramai yang join lagi, yelakan benda baru. So sabarlah sedikit masa assignjobs ni betul betul meriah macam dengan Microworkers. So tahniah la anda menjadi warga pertama join benda ni, Masa ni la nak kutip referer banyak banyak2. hehe.



p/s
Kepada Manager, Setiausaha, Bendahari, Ajk AssignJobs.com, sila creditkan aku USD1000000 kedalam account, aku dah tolong hampa kot untuk jelaskan semua ni...

Posted By Kemal Merah3:31:00 PM