Showing posts with label iPhone 5 gadget impian. Show all posts
Showing posts with label iPhone 5 gadget impian. Show all posts

08 November, 2012

iPhone 5 Gadget Impian

iPhone 5, gadget, impian
iPhone 5 gadget impian

Sebenarnya ini adalah adalah satu perkongsian menarik daripada Denaihati.com untuk mengetahui lebih lanjut mengenai iPhone 5 Gadjet Impian, boleh la layari laman sesawang beliau.

Kenapa Saya Minat IPhone 5

1.Bergambar dengan IPhone 5

Sebenarnya aku ni suka juga tangkap gambar. Tapi aku tak ada kamera. nak beli DSLR aku rasa kena selesaikan dulu PTPTN tu kan. hehe. Jadi selama ni aku bergambar dengan menggunakan kamera makcik aku ja. Jadi adalah baik aku tak lepas kan peluang dapatkan IPhone 5 ini. Lagipun, aku baca review tentang IPhone 5 semuanya mengatakan kualiti kamera IPhone 5 adalah terbaik.



2. Berblogging dengan IPhone 5

Teknologi zaman sekarang dah semakin canggih. begitu juga dengan perkembangan gadjet. Jadi kali ini aku taknak lepaskan peluang untuk berblogging dengan IPhone 5. Muat naik gambar dan menulis entri di dalam dengan hanya menggunakan IPhone 5 tidak kira dimana saja kita berada.



3. Bermain 'Game' dengan IPhone 5

Dengan adanya IPhone 5 ini nanti, boleh la aku main game. Need For Speed ke FIFA ke PES ke.. baru best. tak payah lagi nak mengadap komputer. ..Denaihati main game apa dengan IPhone 5?



Rasanya tu saja alasan mengapa aku minat sangat iPhone 5, semoga pihak DENAIHATI.COM terima penyertaan aku walaupun alasannya yang agak 'kartun'. ^^

Posted By Kemal Merah1:50:00 AM