Showing posts with label sokong. Show all posts
Showing posts with label sokong. Show all posts

27 December, 2011

The Twinnies - si kembar yang 'jazz'.!

Hampa semua minat K-Pop lebih dari ais pop.? hampa minat Justin biebier (sengaja dieja begini) lebih daripada Justin Bubur.? Mahupun hampa minat Rebeeca Black, lebih daripada Masked Rider Black.? (bodoh, aku dah start merapu..hehe)
memandangkan ini bukan blog hiburan, macam Beautiful Nara tuh, aku akan olah review nih ikut sedap jari aku. maka, kalau ada terguris hati mu, maafkan lah aku sayang.

baiklah, kita lupakan semua tu sebentar, kita cari kelainan, asyik dengar lagu korea jah...pulun dengaq, tapi haram satu pun tak paham,(kena batang idung). sikit-sikit K-Pop, memang la tak dinafikan, depa tu comel-comel..putih, gebu..Hensem, tapi Akmal & the Band lagi ensem..haha.

Tapi ni lagi comel bro..segak lak tu,(pujian ini berbayar), seingat aku aku stalker view diaorang nih, sebelum kemunculan Yuna, seingat aku la.. masa tu band hujan tak top lagi pun, noh masa tu duk sibuk promosi lagu Bila aku Sudah Tiada versi record dengan henpon kat myspace.(aku lupa password myspace aku).

tanpa melengahkan bacaan hampa, aku 
memperkenalkan,

Posted By Kemal Merah2:26:00 AM