24 November, 2011

Ubuntu - kebuntuan terlerai

Filled under:

alkisahnya macam ni, memandangkan Final exam dah habis, otak aku terus merencanakan sesuatu untuk komputer besar ala-ala server nih. 'Format' la jawabnya. memandangkan virus dah berkilo-kilo dalam nih, prestasi pun turun naik macam pemain bola malaysia mahupun chelsea, aku terus sebat sabily 11.04. memang versi lama skit, tapi ni je la yang terbaru aku download pun. kira baru lah tu, baru download.

ini la rupa desktop lepas aku masukkan sabily 11.04, yang ni pun selepas beberapa ubahsuai........



sengaja aku pilih sabily nih, sebab nak tahu apa kelainan dia, function lebih kurang sama cuma sabily nih theme lebih kepada muslim edition gitu....
 nak cuba.?

1 Comments:

Syaidahtul Aziz said...

heh~~~ sabily user juga...
tp skrg masih sibuk meng'explore'