11 December, 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Filled under:

Hu...tengok cik akak tu main-main contest kat blog dia, terasa teringin la jugak nak test. hehe.. macam mana eh nak buat, salin ja ka dari post org lain.?? bedal ja lah...jom join.





SYARAT / PEMBERITAHUAN UMUM : 

    Terbuka kepada followers blog Saya Suka Menaip ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
  •     Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
  •     Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
  •     Pemenang akan dipilih secara random.
  •     WAJIB patuhi semua syarat.
    BAGAIMANA MENYERTAI ??

    1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”
    2. Letak banner giveaway dalam entry korang.
    3. Letak link sponsors dalam entry korang.

6 Comments:

Nisa Kay said...

CHECKED.
THANKS FOR JOINING THIS GA and GOODLUCK :)

KertasWarnaMerah said...

thx nisa... :p

yana lyana said...

Good luck, awak!

Salam singgah. :)

Miraro said...

Salam, MIRARO pun join jugak. GUDLUCK ;) *lawaa belog.

KertasWarnaMerah said...

gudluck to u toooooo.!!!!

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html