Skip to main content

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Hu...tengok cik akak tu main-main contest kat blog dia, terasa teringin la jugak nak test. hehe.. macam mana eh nak buat, salin ja ka dari post org lain.?? bedal ja lah...jom join.





SYARAT / PEMBERITAHUAN UMUM : 

    Terbuka kepada followers blog Saya Suka Menaip ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
  •     Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
  •     Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
  •     Pemenang akan dipilih secara random.
  •     WAJIB patuhi semua syarat.
    BAGAIMANA MENYERTAI ??

    1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”
    2. Letak banner giveaway dalam entry korang.
    3. Letak link sponsors dalam entry korang.

Comments

Nisa Kay said…
CHECKED.
THANKS FOR JOINING THIS GA and GOODLUCK :)
Akemal said…
thx nisa... :p
yana lyana said…
Good luck, awak!

Salam singgah. :)
Miraro said…
Salam, MIRARO pun join jugak. GUDLUCK ;) *lawaa belog.
Akemal said…
gudluck to u toooooo.!!!!
inspire bunny said…
singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

Popular posts from this blog

Tips Blogging - Menulis entry / post dengan berkesan

Asalamulaikum, sihat? kalau sihat alhamdulilah..kalau sakit pun alhamdulilah. Kan Sakit itu nikmat, Sihat tu Mahal..hari ni aku nak kongsikan, tips dalam penulisan blog. aku bukan nya teror sangat dalam bidang-bidang tips-tips nih, tapi apa salahnya kalau kita nak berkongsi ilmu kan. sama-sama kita belajar. cekidaut..(ala ala iklan lisa suriani)

Siapa Mikhail Isaaq

Siapa Mikhail Isaaq | Aku pasti korang mesti tertanya tanya siapalah Mikhail Isaaq ni? semua ni gara gara video yang terlepas ke youtube seorang awek cun muslimah mata bulat yang memuat naik video pengakuan yang beliau adalah crush si Mikhail Isaaq.


Jadi persoalannya, siapa Mikhail Isaaq ni? Kalau anda salah seorang peminat Mikhail Isaaq yang membaca entri ni, sila jelaskan di bahagian komen. Anonymous pun tak apa. haha. dan adakah beliau lebih hensem daripada aku?


Kitab Injil yang Sebenar di temui

Sebuah Kitab Injil yang mengandungi ramalan bahawa Nabi Muhammad saw bakal muncul di akhir zaman telah mencetuskan minat daripada Vatican, pusat keagamaan bagi Kristian bermazhab Katholik. Pope Benedict XVI sendiri teruja untuk melihat isi kandungan Injil yang dikenali ‘Gospel of Barnabas’ itu. Injil yang bertinta emas dan keseluruhan menggunakan bahasa ibunda Nabi Isa as, bahasa Aramaic dianggarkan berusia lebih daripada