15 January, 2012

18SX - Publisiti, Identiti atau Lupa diri?

Filled under:


awak,
kalau awak nak tahu,
saya suka sangat dengan blog awak,
hari- hari saya lawat blog awak,
saya baca semua entry awak,
cerita awak,
kisah awak,
saya suka sangat - sangat.

awak,
kalau awak nak tahu, 
blog awak saya dah buat homepage
dekat mozilla.
senang la sikit kan,
buka je mozilla, terus je masuk belog awak.
saya suka sangat- sangat.

tapi....


awak,
kenapa sejak dua menjak ni,
blog awak dah macam blog lucah,
entry awak pun lain dari biasa,
ada je story pasal,
ehem-ehem.
damn.

awak,
awak ni gila traffic eh,
kan
kan
gila traffic le tew...

awak,
bila saya buka mozilla,
terus naik cerita ehem-ehem
damn.

awak,
kenapa post cite pasal,
orang kawin,
padahal awak tak kawin lagi pun,
mana awak tahu,
siap tutorial lagi,
tips,
teknik,
lawak,
dan sebagai nya.

sekarang,
saya dah uninstall mozilla saya,

saya pakai chorme dan berhompage kan dengan
xxxxxxx


awak,
gila traffic eh?

haha.



p/s : pompuan



5 Comments:

anak pok zo said...

gilol..

kyra said...

no comment..hehe...pakcik lma xdngaq khabar

MiSz AzUmI said...

uit merah..bru ptus cintan ke nie???

Dzulqarnaen said...

uit2, haha npa tu napa tu napa tu? lawak seyh hihi

cweet pinky said...

eyh ?? hehehe ~