Showing posts with label DiGi WWWOW Internet For All Awards 2013. Show all posts
Showing posts with label DiGi WWWOW Internet For All Awards 2013. Show all posts

06 June, 2013

DiGi WWWOW Internet For All Awards Punya Cerita

 DiGi WWWOW Internet For All Awards 2013


DiGi WWWOW Internet For All Awards | Umum sudah mengetahui yang DiGi WWWOW Internet For All Awards kembali lagi. Kali ini dengan slogan yang baru. Internet For All Awards

Aku dengan rasminya turut sama mengedikkan diri menyertai DiGi WWWOW Internet For All Awards pada kali ini. Pada penyertaan aku pada kali ini hanyalah sekadar nak mencuba walaupun aku tahu tak akan menang. hehe. mana la tahu kan grade blog kertasmerah.my ini naik sikit lepas join anugerah ini semua. Experimentasi la katakan.

Reaksi apabila mereka tahu aku join DiGi WWWOW

Punya lah bersepah katogeri dalam tu, sampai aku pun tak tahu nak pilih. Dan tanpa segan dan malu malu aku pilih katogeri Blogger of The Year. ahak ahak.  (tangan di dada, mata tengok atas)
Blogger of The Year la sangat.

Ada satu benda je aku tak paham, untuk melibatkan diri dalam DiGi WWWOW Internet For All Awards tu kita kena submit entri. Masalahnya aku tak berapa nak paham nak submit entri macam mana, so aku main bedal je la. cuba korang chek tengok betul ke tidak aku submit entri? Sila klik badge di bawah.

Mana lah tahu kot kot tersilap, tak pasal pasal aku memalukan diri sendiri di sana. huhu. Ok lah, aku nak undi Zizan dalam Anugerah Blokbuster 2 pulak , lepas tu nak kira duit AssignJobs.com (tak habis habis pasal benda ni). Lupa pulak, alang alang dah klik badge kat atas tu, undi la sekali . huhu. Untuk anda, semoga berjaya dalam DiGi WWWOW Internet For All Awards juga. 


Posted By Kemal Merah4:16:00 AM