Showing posts with label politik masjid. Show all posts
Showing posts with label politik masjid. Show all posts

09 June, 2011

Luar Kotak - Tak mau sembang isu sensitif lagi dah..

berpeluh aku pasal entry kat bawah ni.haha. adakah aku silap mentafsir. hehe. bahaya main isu sensitif nih. tapi aku suarakan isu ini kat sini  pun bukan sebab rating blog ok. cuma nak bagitau pendapat aku jah.. aku hormati pandangan dan kritikan hampa.teruskan bagi pendapat,explen apa yang patut.  hehe...tp aku tetap x setuju. (lari lari...)

Posted By Kemal Merah3:57:00 AM

Omg..Omg.. Masjid Pun nak DiPolitikkan

Tak abih-abih pasal Politik diaorang nih. sana politik, sini politik yang aku nih.?Politeknik.hehe..
Walaupun aku nih hanya manusia biasa, tak ada super power pun macam orang tu, tapi aku tetap juga ikuti perkembangan semasa...depa tak tahu ka, lebih setengah juta belia yang berumur 20-21 (macam aku nih) kat Malaysia nih duk perhatikan gelagat politik kat malaysia. hampa tau la kan situasi politik kat malaysia ni macam mana kan

Posted By Kemal Merah12:51:00 AM