09 May, 2012

Alasan Kertas Warna Merah

Filled under:

Asalamualaikum,
Ramai yang bertanya kenapa nama blog ini Kertas Warna Merah, sebenarnya aku pun tak tahu kenapa aku pilih nama macam tu.macam dah tak ada nama lain kan. haha. tapi ada kontra nya kenapa aku pilih nama Kertas Warna Merah.

Berikut adalah alasan kenapa aku pilih nama Kertas Warna Merah.

1. Senang Nak Tulis.
- ya senang sikit untuk peminat peminat (chewah) aku untuk taip dan search aku kat google. haha. nak percaya try google. haha

2. Asalnya Template warna Merah.
- di awal kemunculan KWM ni tema warna yang dipilih adalah warna merah. sekarang ni dah jadi itam merah pulak. tapi still lagi kekalkan jenama KWM.

3. Tentang Perasaan
apa perasaan anda apabila menerima sepucuk surat warna merah? tak kira lah surat apa pun, apa perasaan anda waktu itu.? huhu.

4. Aku Suka Merah
ye, salah satu warna kegemaran aku adalah MERAH, entah kenapa terlalu obesiti obsesi dengan warna MERAH.

5. Merah itu Menawan
ye ke?

haha. sekian beberapa alasan kenapa blog ini bernama Kertas Warna Merah.

Sebelum terlupa jom jenguk Contest Lumayan dan sila berikan pendapat anda tentang Contest itu ya..

p/s: remake blogzine yang dah lama tertangguh

5 Comments:

Miss BaNu said...

hehe alasan yg terbaik..

Solehah Shamsuddin said...

hemo2.wlupun nme tuan blog ni ikhmal,tp solehah tetap nk pggil Merah.kan Merah kan?

ikaa said...

merahh ini berani..berani menampilkan informasi dan penerangan yang bernas walaupun tidak di mata orang lain, tapi kepuasan untuk diri sendri.

KertasWarnaMerah said...

@Miss BaNu : hoho terbaik dari ladang.

@solehah : boleh je soleh..hah

@ikaa : terima kasih bagi jawapan sampingan. ^^

rAIHan said...

peminat merah juga =)

jemput singgah:
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/my-nestle-incredible-story.html