05 September, 2012

Kamen Rider Wizard. Henshin.!

Filled under:

2 September lepas, semua peminat Kamen Rider di seluruh dunia telah menonton tayangan episode pertama siri terbaru Kamen Rider Wizard. Aku pun sangat teruja dengan siri terbaru dari Hensei ni. Komen aku untuk episode 1 pertama ni?


1. Baju semart la jugak.
2. Awek dalam siri ni cun (Rinko tu cun oooo...).
3. Style suara driver macam OOOs sikit.

4. Silver bullet macam D.M.C
5. Member haruto (KRW) Koyomi dan entah sapa lelaki (yang buat cincin) dalam rumah tu dah macam style dari Decade.

5. Phantom bole tahan kuat. teringat kat Undead.

komen lebih lebih pun tak guna, bagi yang belum tengok. jom tengok. huhu. English Subtitle nih. eh, Malay Sub ada jugak ke? kalau ada orang buat inform2 la ye.. huhu.

5 Comments:

babycomel said...

tak pernah tau cite pe ni =) hehe

Ikhmal Malique said...

haha???? tak tahu??? apakahahhhhhhhhhhhhh!

ikaa said...

untunglahhh dh PR 1

Ikhmal Malique said...

baru je pR1..pru belum lagi..

dayteenlea said...

baja hitam hahahaha


done follow