17 September, 2012

PERLIS, I Miss You ! I Really Mean It - Parody

Filled under:

See the tajuk ? bahasa jeruk. Almaklumlah aku kan BELIA. :3 okey!! Lagi sehari aku ada dekat rumah, bilik, katil, jamban kesayangan aku. WWE la kena balik awal awal. Macam Tutti Frutty. Korang korang, please la stay dekat Perlis. Seriusly Ohsem OK... Macam syurga dunia *mula merepek macam tempeyek. :p Cuaca panas? biasa la tu.. nak sejuk sila ke pluto. Biar kulit hitam jangan hati hitam. Amoi? gelaran tu aku bangga gila bila dapat.

Lahai , Lahai, memang tak rela nak tinggalkan perlis. Swear.! masa darjah 2 sampai darjah 5 aku stay kat perlis. oh aku merindui waktu itu. rindu nak jelajah bendang, tangkap ikan karin, tangkap belalang.. kayuh beskal masa nak pergi sekolah arau, sembahyang jumaat kat masjid arau. main layang layang dan macam macam lagi.. huu... Really Miss You..




3 Comments:

ikaa said...

itulah yg pelik..dh taw kata dia xmao duk perlis...awt laa yg duk xduk isi borang blja kt perlis..pilih laa jauh2 skit ke..ke xmampu nk p jauh..so terpksa laa pilih perlis gak..mklum la barang murah....


p/s : ase cm nk wt entry gak laa

Ikhmal Malique said...

baru nak kenal dunia mungkin. tak apa lah, itu pendapat dia.

cweet pinky said...

siannya gadis nih , CP dapat tgk sikit shoutbox dye , ramai gk yang kutuk ... tapi tak payah kutuk dye , buat ape kite dapat dosa free sebab orang macam dye nih , tak berbaloi kan ? :D