25 December, 2012

Contest: Top Referer Get RM100 Topup!

Filled under:


Contest: Top Referer Get RM100 Topup ini adalah contest daripada blog yang bernama bloggeria. Sebenarnya aku tak kenal lagi siapa admin Bloggeria ni, jadi aku siapkan entry dulu baru nak pergi berkenalan dengan admin blog tu. haha.

Aku sebenarnya tak berapa nak pandai nak promot blog orang ni, tapi saja lah nak cuba nasib. Untung sabut timbul, Untung batu tenggelam. kan.

Jadi untuk rakan rakan yang nak join contest top referer Bloggeria, boleh klik banner di atas atau link yang disediakan di bawah.


Selamat berkenalan untuk admin Bloggeria. Selamat maju jaya dalam blogging.. ^^

0 Comments: