Showing posts with label malaysia. Show all posts
Showing posts with label malaysia. Show all posts

23 August, 2013

Running Man Race Start di Malaysia | Fan Meeting Asia Tour 2013

Filled under: ,

Running Man Fan Meeting Asia Tour 2013 | Race Start! In Malaysia



Running Man Datang Malaysia | Buat peminat peminat Running Man di Malaysia, 7 September ini anda akan menerima kunjungan 4 orang ahli Running Man iaitu Kang Hee Gun, Ha Dong Hoon, Kim Kook Jong, dan Ji Suk Jin.

running-man-datang-malaysia

Running Man Race Start di Malaysia akan berlangsung di Start Stage Level 15 KWC Fashion Mall. Untuk Maklumat lanjut mengenai pembelian tiket dan tempat lihat detail di bawah.

Running Man Race Start Malaysia Ticket Details :

Premium Package
- Hi5 & Autograph Session
- Limited edition RM Paperbag
- Limited edition RM Poster
VIP 469
- Limited edition RM Paperbag
- Limited edition RM Poster
- Lucky Draw – 20 fans akan menghadiri Press Conference
369
- Limited edition RM Paperbag
- Limited edition RM Poster
269
- Limited edition RM Postcard
- Limited edition RM Poster
169
**  Limited edition RM Poster while stock last
Hanya sebanyak 3,500 keping sahaja akan dijual. Namun sekiranya mendapatkan sambutan menggalakkan, pihak penganjur, Big Pocket, bersedia untuk mengeluarkan lagi tiket-tiket.
Ticket Launch Details :
Date : 20 July 2013
Time : 11:00 AM – 5:00PM
Venue : 15th Floor, Star Stage, Kenanga Wholesale City (KWC) Fashion Mall
Untuk informasi lanjut boleh layari,
harga-tiket-runningman-di-malaysia

Selamat Menonton Running Man Race Start di Malaysia !

Posted By Kemal Merah11:47:00 PM

27 December, 2011

The Twinnies - si kembar yang 'jazz'.!

Hampa semua minat K-Pop lebih dari ais pop.? hampa minat Justin biebier (sengaja dieja begini) lebih daripada Justin Bubur.? Mahupun hampa minat Rebeeca Black, lebih daripada Masked Rider Black.? (bodoh, aku dah start merapu..hehe)
memandangkan ini bukan blog hiburan, macam Beautiful Nara tuh, aku akan olah review nih ikut sedap jari aku. maka, kalau ada terguris hati mu, maafkan lah aku sayang.

baiklah, kita lupakan semua tu sebentar, kita cari kelainan, asyik dengar lagu korea jah...pulun dengaq, tapi haram satu pun tak paham,(kena batang idung). sikit-sikit K-Pop, memang la tak dinafikan, depa tu comel-comel..putih, gebu..Hensem, tapi Akmal & the Band lagi ensem..haha.

Tapi ni lagi comel bro..segak lak tu,(pujian ini berbayar), seingat aku aku stalker view diaorang nih, sebelum kemunculan Yuna, seingat aku la.. masa tu band hujan tak top lagi pun, noh masa tu duk sibuk promosi lagu Bila aku Sudah Tiada versi record dengan henpon kat myspace.(aku lupa password myspace aku).

tanpa melengahkan bacaan hampa, aku 
memperkenalkan,

Posted By Kemal Merah2:26:00 AM

28 November, 2011

Hidup ini memang Singkat kan..

Filled under: , , ,

Tahniah kepada skuad kebangsaan Harimau Malaya yang berjaya mengaum di depan muka pemain Bahrain, sembang kencang noh dalam paper utusan mahupun sinar, semua pakat-pakat tak sangka Malaysia boleh kalah dalam hanya beberapa minit. pengajaran buat skuad harimau malaya, jangan terlalu selesa bila berada di atas. hehe.. betul la kan. tapi apa apa pun gol si nazmi (betul eh.?) memang cun lah. standard EPL punya gol.

Sebenarnya bukan nak cerita sangat pasal bola yang kalah tuh, tapi nak cerita pasal 'Kahwin'. siapa kawin.?

Posted By Kemal Merah1:22:00 AM

10 June, 2011

Special Bloggers to Review

Filled under: ,

Asalamulaikum semua, saya dengan nama pena yang bernama kertaswarnamerah yakni pemilik blogger kampung ini mempersembahkan Special Bloggers to Review. hehe..saja teringin nak buat Majalah Blog plak.Untuk permulaan, penulis review member sorang nih dulu. lepas nih, penulis akan review bloggers yang lain pulak.

Blog yang kita akan review untuk pertama kali nya ini ialah

Posted By Kemal Merah1:42:00 AM

Tips - Penjagaan Pencetak / Printer

Tips kali ni berkenaan dengan penjagaan printer : 

Pertama
Bersihkan printer:- Untuk memanjangkan hayat printer, rajin-rajinlah membersihkannya. Dan pastikan semasa membersihkan, Suis hendaklah di’OFF kan.

Kedua
Jangan rehatkan printer terlalu lama:-  Paling lama pun, printer hendaklah digunakan seminggu sekali, dan semua warna hitam putih/warna hendaklah digunakan. Ini bertujuan supaya ink tidak mengering di Head Printer.

Ketiga
Catridge

Posted By Kemal Merah12:04:00 AM