10 June, 2011

Special Bloggers to Review

Filled under: ,

Asalamulaikum semua, saya dengan nama pena yang bernama kertaswarnamerah yakni pemilik blogger kampung ini mempersembahkan Special Bloggers to Review. hehe..saja teringin nak buat Majalah Blog plak.Untuk permulaan, penulis review member sorang nih dulu. lepas nih, penulis akan review bloggers yang lain pulak.

Blog yang kita akan review untuk pertama kali nya ini ialah
.... . . .. DUNIA KYRA 


 
Header Dunia Kyra




Mari berkenalan dengan pemilik Blog ni. Pemilik Blog DUNIA KYRA ini ialah kyra. haha. Menurut user profile blog ini, kyra ini sebenarnya seorang perempuan dan berasal dari perlis. (ooooo....) (siapa-siapa nak kenalan kena mintak izin aku dulu)

Template daripada Leelou Blogs ini tampak lebih cute dan mengambar kan peribadi kyra nih cute jugak. (hahaha..). sebenarnya penulis ingat nak letak gambar kyra nih. tapi penulis hormati privasi si kyra nih. kang mengamok plak sebab pandai-pandai letak gambo dia kan. Hasil persahabatan melalui facebook, ni, penulis mendapati kyra ini seorang student perubatan.

melihat gaya penulisan blog ini, Blog Dunia Kyra ini lebih kepada personal blog. kira macam tempat lepas perasaan gitu.
sewaktu entry ini di tulis, penulis amatlah sedih sebab lagu blog ini lagu sedih..isk..isk.. Cinta Yang Hilang

nasihat untuk kyra (chewah..padahal aku pun x betul) :
1. Teruskan Berblogging
2. Guna funtion 'Read More' dalam setiap post. ini akan menjimatkan masa untuk loading page. gambar besar-besar ni load lambat skit. huhu..

Jom lihat blog ni dan kita sama-sama jadi kawan beliau - i followwwww.. 

4 Comments:

kyra said...

atuk senget,,,h0h0h0h0h0..xpe3.t kyra ikut nasihat atok,,hakhak..dlu da buat,,tp 2 hr je,,malas..hehe...

Haffiz MohdNoor said...

wah! hebat pandai review,, bila nk review blog Apis plak yep .. nice blog :D

kodokecik™ said...

woh...da cantik..tp kena tggu malam ney ah nk bc blog dia..tgh loading lagi ni..hbis la usage ako..hahha..ha jangan lupa review blog buruq ako..hahhaha ^_^V

cik kacak said...

hyehye , kacak follow sni ;)