27 May, 2011

Maharaja Lawak Minggu ke 9

Filled under:

Nampak nya dah tak sabar nak tengok persembahan budak2 maharaja lawak minggu ke 9 nanti..huhu.. walaupun maharaja lawak ni ditayangkan kat astro warna, itu tak patahkan semangat nak tengok jugak persembahan nabil, sepah, jambu.. huhu. maka cara nya ialah anda mesti like page GuaTv Dot Com di facebook. huhu.. syabas untuk admin GuaTv Dot Com yang dengan pantas upload video maharaja lawak kat page dia selepas show maharaja lawak. entah macam mana la speed internet dia eh.. mesti laju gila babas punya!! teringat dulu masa kat asrama, sempat tengok maharaja lawak minggu 1 sampai minggu ke 4 ja, tu pun ehsan dari member kaki download - mendownload nih. huhu.. yang mana nak download full maharaja lawak minggu ke 9 nanti boleh la ushar laman gempak.org. mesti ada hamba Allah yang upload show ni. tak miss plak tu.. kali ni siapa pulak yang akan tersingkir.?? adakah kumpulan balas tersingkir maharaja lawak minggu ke 9 jap g.?? tunggu...huhu

p/s: nak tengok maharaja lawak minggu ke 9 online ?? sini bukan tempatnya.. hehe

0 Comments: