21 July, 2011

Cantiknye awok nih, ada FB.?

Filled under:

pergh...bertuah le kalau aku boleh ngorat pakai ayat tajuk entry nih. haha.. bak orang kata hidung tak mancung pipi tersorong-sorong, huhu. (self confident kurang..haha)
tak kisah la apapun, asal cantik skit, body ada pakej skit mula la hampa nak mengulat bulukan diri.. apa tujuan hampa mengorat.?

  1. dah tiba masanya untuk mencari jodoh.?
  2. saja nak test ayat power.?
  3. sekadar menambahkan koleksi aweks.?
  4. saja suka-suka nak mengatal untuk puaskan nafsu.?
  5. nak tambah kenalan konon nye..padahal yang budak lelaki sebelah pintu tak nak pun tanya nama dia.?
  6. dah memang tabiat hampa kawan dengan berlainan jantina.?
  7. dah tangkap cintan, buruk pun buruk lah. janji hati bersih.?
  8. kawan-kawan ada awek, kita pun nak awek jugak.?
  9. dicabar member-member.?





p/s : Gangster Kelas dah pakai Lipstiks.




3 Comments:

hazaikazulkafli said...

hat len xmoh amek port...nak tanya hat gangster klaz pakai lipstik tu...hahhahha

KertasWarnaMerah said...

haha...wink2..pikir pikirkan lah...

fadhdeela said...

menambah koleksi aweks tu xleh blahh!! huhu