28 July, 2011

OMG...OMG...kelibat Ben Ashaari.

Filled under:

Asalamualaikum, perkongsian kali ini memang best, best bagi aku la..kalau hampa tak best dengan entry ni, buat-buat la best k..huhu. jaga hati member la kan. waktu tu aku baru balik dari kelas. aktiviti macam biasa, mengonlinekan diri. agak terkesima dengan follower ke 184. rasa macam kenal ja gambo mamat tu, ushar punya ushar, hamik kau..Ben Ashaari.


siapa-siapa tak kenal dia ni, boleh la google. berjuta
list google atas nama dia.huhu. traffic memang kaw lah wa cakap lu.

ok, aku tak mau ulas panjang-panjang citer pasal Ben Ashaari ni. macam selalu, tajuk post lain dari isi nye..hehe.
kemal..kemal..bersyukurlah selagi ada ibu dan ayah, mak dan abah, umi dan abi. sebenarnya aku terkesima tengok adik-adik dari rumah anak yatim yang datang poli aku tadi. bayangkan dalam usia yang baru berapa tahun kenali dunia, dah jadi anak yatim mahupun piatu.

dan aku secara umumnye memang suka sangat kat budak-budak. haha. macam-macam hal karenah adik adik nih,  comel takyah cakap lah..memang comel, kalau aku mampu nak je aku bela. haha. dalam program tu pun aku tengok pensyarah-pensyarah yang terlibat memang klas la wa cakap lu.. pandai depa melayan adik-adik tu, dah jadi macam cikgu tadika dah aku tengok.huhu.. member-member kelas aku pun dengan bertungkus lumusnye berjaga mengawal keteletehan depa. so aku boleh detect sapa yang dah ada sifat keibuan, hehe. sebab sifat keibuan menjadi pilihan banyak lelaki.? betul.? huhu..

sebahagian gambo..maafkan abg long ye letak gambo hampa dalam nih.huhu

comel kan.. huhu












Anak yatim menangis, arasy akan bergoncang. Sabda Tuhan: Demi keagungan-Ku, siapa saja yang menghiburnya dan menghentikan tangisannya, Aku pastikan baginya surga (Hadis Qudsi 208)








18 Comments:

sky love said...

sapa yg ada sifat keibuan..mst kak tim....sy mmg out dh ni...pegang budak pn x reti...lyn lg la...huhuhu....

KertasWarnaMerah said...

haha..setiap wanita ada sifat2 keibuan nye, cuma lambat atau cepat je. huhu...^^

PeRmAtA bIrU said...

wah.. tahniah yer abg ben follow awak... hhehe:)

hurm... pernah gak berhajat nak bela ank yatim piatu... tapi insyaAllah bila da keja nanti, ada rezeki lebih nak ambil gak sorg... anak yatim ni perlu disayangi... cuma belum berkesempatan nak join program2 amal sebegitu..hurm...

saya follow sini, salam perkenalan...:)

dyanie said...

untungla....
tahniah2

May Maisarah said...

Perghhhh...Ben Ashaari follow blog anda...tahniah bro!

ZouL said...

wah wah wah..tahnia..mesti blog best,sebab tu otai blogger pun follow. hehe

cik pha said...

bersyukur sbb mak ayh masih ada..terpk2 bgaimana persaan ank yatim y tak beribu y tak berbapa

NiNaBaNaNa said...

WAHH ! untung lahh Ben yang famous tuh follow you :p

She's Gee said...

pasnih tunggu kelibat hanis zalikha folo pulak.. ai ceh ceh.. over laks... muehehe.. =)

Berry Bee said...

best la kamoo,en,Ben follow anda 2...huhuhu..
gud job peeps!
btw,suke ayat di bawah sekali 2...eeee

"Anak yatim menangis, arasy akan bergoncang. Sabda Tuhan: Demi keagungan-Ku, siapa saja yang menghiburnya dan menghentikan tangisannya, Aku pastikan baginya surga (Hadis Qudsi 208)"

mudah2an kiter sentiasa mnggembirakan mereka....

insyaAllah....

p/s : sy da follow awak,rajin2 singgah belog sy plak k! =)

Wanie said...

jangan terkesima ye tengok follower ke 216..hahaha

Miss S said...

Wah wah wah! :)

soooooour said...

smart do ko...heheheh...

~aLoNg~ said...

wow, comel gila budak budak tu! rasa nak picit2 je, geram! geram! hahaha :D

mastersite said...

S2IG Followed This Blog

Muhammad Faris said...

comel2 ;)

http://www.akulahfaris.com/2011/08/bapa-rogol-anak-hingga-mengandung.html

nini said...

wah.....makin motivate nak menulis ni..hihi..congrats...!!!

Solehah Shamsuddin said...

wah tahniah akmal.walaupn spatutnya komen ni dh lme, tapi almaklumlah baru tahun ni kenal akmal :)