25 July, 2011

Drama Sebabak - Bunga Melur wangi meh....

Filled under:

huh..hari yang memenatkan. bersepai jugak la peluh aku ni bila sampai rumah. jauh tu tak la jauh sangat dari kondo ke kelas, tapi disebabkan global warming nih, dah rasa macam nak terbakor dek dipangang bahang matahari.

Pernah nak cari penganti cik melur, tapi...hu..susah nak hilangkan kewujudan dia. kalau dia hilangkan diri pun, aku cari dia, tapi bila aku pulak hilangkan diri, mesti ada hal dia cari aku. rumit-rumit. haha.
salah aku jugak.dan setiap hari dihimpit penyesalan. tapi buat apa aku nak menyesal, aku yang let go kan cik melur tu. argh...kenapa aku let go kan dia dulu.? hilang akal ka aku.? tak cukup lagi ka semua pengorbanan cik melur untuk aku. akhirnya aku lepaskan cik melur padahal aku tak ready pun nak lepaskan dia. memang hilang akal. nasik dah jadi bubur, bubur pun dah ceroi.menyesal pun tak da guna dah. cik melur pun dah happy, mungkin ada hikmah nye..dia pun dah happy ada orang baru. semoga cik melur  boleh trima aku sebagai kawan dia, Terima kasih Ya Allah, kurnia kan cik melur kepada aku suatu ketika dulu, baru aku paham apa itu ertinya persahabatan dan pengorbanan. ^^ ukuwah fillah..





p/s: saya nak jadi budak baik^^

Back to Allah, Back to Rasul Allah (SAW), Back to Quran



2 Comments:

kyra said...

yu curang dengan ai yer???hukhuk....

hazaikazulkafli said...

cik melur...hehehe....