11 September, 2013

Ambil Kesempatan Jana Trafik Bermusim

Filled under: ,

Jana Trafik Bermusim | Memandangkan beberapa hari yang sudah aku ada hal di kolompo dan lepas balik dari kolompo tu aku demam kura maka blog ini terkuranglah updatenya. Alexa rank pun drop menjunam bagaikan graf keadaan ekonomi di malaysia. Jadi aku boleh buat kesimpulan, rank alexa mementingkan ke update tan sesebuah blog. melampau ayat. haha.

Dengan hingus yang meleleh dengan keadaan writer's block, aku tak tahu apa nak menulis. idea bagaikan terhalang oleh hingus hingus.

Kebetulan waktu ini adalah musim bola sepak. Semuanya melibatkan pasukan kebangsaan Malaysia. Kejohanan Pesta Bola Merdeka lah...Persahabatan Antarabangsa lah..jadi apa salahnya kita blogger biasa biasa ni update mengenai musim bola ni. Bagi aku pula kesempatan untuk menjana trafik bermusim ni menjadi kegemaran untuk buat entri live streaming perlawanan bola sepak.

jana-trafik-bermusim
screen shoot Entri Live Streaming di kala Demam Kura

Kira ok la kan walaupun demam kura masih lagi boleh dapatkan beberapa ribu paling busuk pun beratus pageview untuk SATU ENTRI bermusim.


0 Comments: