11 September, 2013

Dapat Reward Cash RM5 Untuk Satu Invite Yang Berjaya ?

Buat Duit Dengan Blog | Semakin banyak peluang buat duit di internet ni. Cuma perasan ataupun tidak sahaja. Aku pun tidak melepaskan peluang kutip duit daripada online ni. Alhamdulilah Cek Nuffang dah sampai minggu lepas. Hangpa kata pi lah macam macam kat nuffnang, depa tetap bayar aku. Terima Kasih Nuffnang Malaysia.

Sekarang ni makin rancak di facebook orang orang duk promosi satu program buat duit online ni. Tiba tiba saja meriah. sampai ada debate di group uncle denaihati pasai macam macam mengenai program ni. Program yang aku maksudkan ialah Perkongsian Reward 8share.com.

Ramai yang dah tahu program ini membolehkan kita menjana wang dengan berkongsikan iklan yang disediakan di media sosial dan kita akan mendapat RM0.20 untuk setiap 1 UV (unik visit) yang kita perolehi. Contoh gambar di bawah.


Kira ok la kan boleh di buat sebagai tabungan online, seperti yang aku ceritakan di entri Buat Duit Online | Perniagaan Online ini

Selain itu apa yang menjadikan 8share ini memang boleh buat duit ialah hadiah 'Reward' yang banyak sehingga RM5 untuk satu invite yang beraya!. Pergh. lebih banyak daripada Jomniaga punya referral komisen.

buat-duit-online
Ya, memang aku silap tulis 'invite' malas nak edit lain
Sebenarnya aku baru perasan yang 8share memberi reward RM5 untuk invite status yang berjaya. Huiyooo... boleh tahan kaya jugak 8share ni. hehe. mesti untung banyak ni kan Yuna.

Kepada yang belum lagi join jom la join dan ambik kesempatan ni. Daftar percuma dan terus boleh buat duit online. hanya share iklan yang di sediakan dan boleh mula mengumpul reward. Minimum cashout adalah RM50. Daftar 8share.com

1 Comments:

tenku butang said...

waaa.. yg ni yang FatinDiana sebut2 hari tu kott... pergh.. RM5x50 org dh berapa dah.. ish3.. untung.. untungg