27 February, 2012

Cikgu yang Bertuah!!!!

Filled under:

Tamat sudah pencarian Bloglist Kertas Warna Merah untuk tahun 2012 ni. huhu.walaupun tak ramai yang join, mungkin kurang promosi atau tak ada hadiah, tapi aku berterima kasih kepada supporters yang join dalam Bloglist aku ni.

Terima Kasih.! eheh, sapa cakap tak ada hadiah.. ada la.. cuma aku tak bagitau ja dalam post tu.sengaja tak bagitau hehe. tapi hadiah tu tak la semahal galaxy tab, mahupun tudung ada tanda tangan yuna.

Dalam banyak-banyak 20 orang yang Join tu, aku akan pilih salah satu blog yang bertuah untuk di promokan secara percuma di Featured Content Blog nih. nampak tak yang kat atas tu...

Dan bloglist yang mengikut kategori yang berada di sidebar blog ini akan wujud sepanjang tahun 2012 nih.

Untuk memastikan keadilan dan ketelusan memilih pemenang, aku guna khadam random.org.

dan pemenang nya ialah.......








Like Page Cikgu Maa.!!

5 Comments:

Yatie Awang said...

Blog CM...salah seorang pengunjung setia blog akak...

Cikgu Ma said...

eh, menang?? terima kasih...alamak, terharunya...

thanx a lot..syukran..tak tahu nak tulis apa lagi, hari ni ada 2 hadiah dapat ^_^

Yumida said...

wah..congrats cegu ma...

mizz_pua said...

oh...ada menang kalah gak ea..xtau pun..hihi..congrats kepada pemenang..:)

Hanih Borhan said...

Waa, untung Cikgu Ma! Ada lah jugak kadang2 singgah blog saya...