28 February, 2012

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD

Filled under:


Dan suka cinta nya si Gumiho tag aku sekali lagi dalam masa beberapa jam. Rajin betoi budak nih.

Satu Segmen yang agak bijak dari empunya blog Doctor Muda aka DM.
So kepada newbie atau new baby dalam blog, boleh cuba ni 
tapi cepat!!!

untuk pemahaman tentang konsep, terma dan syarat.

tarikh tutup 29.2.2012

dan aku tag :
Chenta Eyfa Najibrz : http://tieffa19.blogspot.com/

17 Comments:

Cik Rose Cute said...

rajinnya join segmen hehehe

Nurul Farah Asyikin said...

cehh..haha..suka cinta gumiho..ngeee ~ ^.^

Chenta Eyfa Najibrz said...

tenkiu so muchh tag sye..i loiikeee..ok will join.

Chenta Eyfa Najibrz said...

ok sye da join cni http://tieffa19.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

KertasWarnaMerah said...

wa kak eyfa.pantas2! hehe gud luck

Yumida said...

thanks tag sy..

actually dh join :)

selamat bersegmen n BW

Mr. Doctor said...

Assalamualaikum.. TQ ya join segmen MD.. InshaAllah anda dalam group 4.. List akan di-publish selepas tamat segmen iaitu 29/2/2012 jam 11.59pm... So bolehla follow2 pada 1/3/2012 lebih kurang pukul 10am.. Maaf lewat sikit.. Nak penuhkan semua skali dalam group 4 =)

Btw, dah follow sini ^______^

mashitah ismail said...

hai (^^)
mashi dtg dari segmen yang sama [group 1, No:3] ..jom dtg dan follow blog mashi .. mashi dh jadi follower blog ni.. http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

SyahiRah ILyana said...

hye.. dtg dr segmen yg sama.. da follow ur blog.. jom ke blog syer.. http://borakborakzero.blogspot.com/

Nor Quraishia said...

hey, follow sini dr segmen MD group 4 ke 23 ^.^v

http://quraistory.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Anonymous said...

done follow u...same segmen

hamba Allah said...

done follow u...

HuNNy said...

http://hunnycoolz.blogspot.com/

HuNNy said...

follow u back beb

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

AiSyA LiEzA said...

hai.. singgh sini

http://aisyalieza.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

sudilah ke blog saya juga ye.. ^^ follow sini.. thanks..

Azura @ cik buaya said...

salam kenal dr cik buaya

follow dr segmen yang sama :)