21 January, 2013

Review Blog : www.cikbolat.com

Filled under:

Assalamualikum, ini adalah review pertama untuk tahun 2013 ini. Dan dengan segala hormat nya blog cikbolat dipilih dengan secara paksa rela. haha. ~

Blog hebat untuk tahun 2013 ini adalah blog .iamCekbolat daripada www.cikbolat.com.


Apa yang menariknya tentang blog www.cikbolat.com adalah cara / style menulis yang begitu santai dan LAWAK!. 

Walaupun santai dan diselitkan dengan sedikit jenaka bodoh pintar tapi masih lagi boleh di fahami dan kadang kala bagaikan kita juga merasai situasi yang ditulis oleh cikbolat. 


Lagi satu kenapa aku amat mengemari (cewah, haha) blogger dari alor staq kedah ini sebab cikbolat ni tak la  control ayu di blog  macam sesetengah blogger wanita yakni perempuan yang lain. kira sempoi....

Antara Entri Terbaik Pilihan

Saya OKAY :)


Dah Start dah .


#2 Surat Berantai



Untuk mengenali lebih lanjut cikbolat sila maju ke blog beliau ^^



p/s: ni aku review blog ka review blogger? haha

1 Comments:

Kucing Hitam said...

wah nak gak review huhuhu
http://long-cham.blogspot.com/