04 June, 2013

Heboh sana sini pasal assignjobs.com

Filled under:

Buat Duit Online dengan Assignjobs.com


Sana sini dalam facebook orang duk heboh pasal asignjobs.com. sampaikan cikgu blog OhBlogger Hassrul Hassan pun duk promot assignjobs ni. Dan lagi best taiko cendol banting mr.Titan pun melibatkan diri dalam situasi ini.

Apa Sebenarnya Assignjobs ini?


menurut mr. Titan,
Assignjobs ni adalah satu program yang akan membayar anda jika anda siapkan tugasan yang diberikan. anda kena siapkan tugasan itu dalam tempoh yang diberikan. Dan kebanyakkan tugasan yang diberikan tersangatlah mudah belaka. Ada kerja cuma perlu copy dan paste aje, ada kerja kena LIKE kat facebook, ada kerja tulis review dan sebagainya.

Aku bertambah lebih percaya selepas nama taiko cendol banting pun turut tersenarai dalam TOP Workers di Assignjobs.

assignjob.com
Ini hasil setakat yang aku buat. amacam?



Apa lagi jom pakat pakat daftar Assignjobs.com. kali pertama daftar anda akan mendapat $2.00 free!

2 Comments:

HASRUL HASSAN said...

Hmm sebab kerjanya mudah nak dibuat, yang bestnya buat benda simple dibayar $15 tu ... :)

Mia Liana said...

haah... tengah glamer ni..