Skip to main content

Contest SEO Terbesar Akhir Tahun dari Syaifuddin Alias

Nampaknya blogger mesra rakyat Syaifuddin Alias dari www.spudinpunya.com sudah umumkan contest seo terbesar akhir tahun ni di blog beliau. rujuk link ini

Contest kali ni lebih mencabar, menurut Syaifuddin penilaian contest bukan semata mata hanya terindeksnya entry di google tetapi pada masa yang sama kena kreatif dalam pengolahan kata kunci yang diberi. Nak tahu apa kata kunci atau tajuk yang akan di nilai ? rujuk link di atas.

Ini satu usaha yang baik oleh SP, ini boleh dijadikan sebagai latihan untuk kita tulis entri entri yang berkualiti, jadi aku galakkan kepada blogger blogger baru join contest seo ini. Sedikit sebanyak memberi pengalaman pada korang. Aku pun masih lagi belajar untuk hasilkan entri yang bagus bagus.

Jadi, tak ada alasan untuk katakan tidak pada contest ini. Buang rasa malu buang rasa segan, buang rasa tak yakin. Apa apa pun kita join dulu, menang tak menang belakang kiraaaaaa...

Habuan
hadiah amatlah lumayan. 500+ Ringgit Malaysia! dan di jangka akan bertambah. canggak lagi.!





Comments

Popular posts from this blog

Kitab Injil yang Sebenar di temui

Sebuah Kitab Injil yang mengandungi ramalan bahawa Nabi Muhammad saw bakal muncul di akhir zaman telah mencetuskan minat daripada Vatican, pusat keagamaan bagi Kristian bermazhab Katholik. Pope Benedict XVI sendiri teruja untuk melihat isi kandungan Injil yang dikenali ‘Gospel of Barnabas’ itu. Injil yang bertinta emas dan keseluruhan menggunakan bahasa ibunda Nabi Isa as, bahasa Aramaic dianggarkan berusia lebih daripada

Download Video daripada Youtube dengan Easy Youtube Video Downloader

Asalamualaikum, Selamat berpuasa untuk anda semua. Baju raya dah beli? hoho. Kali ini ada sedikit tips bagaimana nak download video daripada youtube. Kalau yang menggunakan IDM mungkin tak susah sangatkan sebab IDM akan keluar secara automatik jika kita play sesuatu video dari internet.  Selain daripada IDM, Kita juga boleh menggunakan Add-ons daripada Mozilla Firefox. Add-Ons yang sangat best ini adalah Easy Youtube Video Downloader. Apa yang menariknya mengenai Add-ons daripada Mozilla Firefox ini kita di beri pelbagai pilihan untuk dowload sesuatu video dalam pelbagai jenis

Tips Blogging - Menulis entry / post dengan berkesan

Asalamulaikum, sihat? kalau sihat alhamdulilah..kalau sakit pun alhamdulilah. Kan  Sakit itu nikmat, Sihat tu Mahal ..hari ni aku nak kongsikan, tips dalam penulisan blog. aku bukan nya teror sangat dalam bidang-bidang tips-tips nih, tapi apa salahnya kalau kita nak berkongsi ilmu kan. sama-sama kita belajar. cekidaut..(ala ala iklan lisa suriani)